- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
válasz
blattida #41608 üzenetére
Olyan nincs, hogy magától kezd letöltődni?
Pl. iframe-mel kapcsolatban van a kártékony oldallal, és megkezdődik a letöltés?Kísérletezgettem kicsit FrontPage-ban, még régebben. Kettéosztottam frame-kkel (én írtam be a kódot, kézzel), a baloldali az EICAR letöltési linkjére hivatkozott, a jobb oldali, már nem emlékszem, mire. Mikor FrontPage-ben megnéztem (ugye ott van olyan lehetőség, amellyel megnézheted, mintha a böngészőben lenne), akkor letöltődött az EICAR az ideiglenes netfájlos mappába. Pedig csak megtekintettem az oldalt.
Na, én ilyesmit tudok elképzelni a valóságban is.
Ha pl. van egy iframe-fertőzés, akkor vagy blokkolja a vírusirtó az egész oldalt, vagy elkezdődik a letöltés. Mondjuk nyilván még akkor is felismerheti a vírusirtó a leérkezett cuccokat.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest