- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
islorinc #13826 üzenetére
isolorinc:
Nem teljesen értek ezzel egyet.
Egyrészt, sosem véletlen, ha az Avira "kiabál" rapidra. Nekem pl. engedett letölteni biztonságos, ugyanakkor nem túl "finom dolgokat" magában foglaló csomagot is, anélkül, hogy szétkapta volna, mint ESS, amelyik úgy elintézi néha, hogy akárhányszor letöltöd, egyszerűen sosem marad meg a vinyón, mert tárolta magában, hogy a file káros.
Avira tényleg csak szélsőséges esetben szólt be letöltésnél, de nem kötelez arra, hogy ne használd a file-okat.
A gamespot meg... nos, ha figyelmesen elolvassuk ezt, akkor:
[Gamespot Malware]
(tegnap készült)
Elképzelhető, hogy volt gond a honlapjukkal és nem fals riasztás eredményét láthattam, én pl. kifejezetten örültem neki, hogy egy ottani user nem tudott élni a "hatalmával" a gépem felett..., mert vannak érdekes Malware-ek...
Az, hogy Avira Premium blokkol, lehet, azért van, mert túl magason, legmagasabban van a heurisztika. (Szedd lejjebb, pl. medium-ra.) Nálam spec. ESS4 és Norton360 tűzfala szedte szét a netkapcsolatot.
Nagyon csendesen frissít, nálam nem lassítja a gépet, max. 10 óra bekapcs. után érezni instabilitást, de lehet, inkább az alkatrészek miatt. Neked, egyébként milyen géped van?
Pedig én következőnek pont a KIS-vel szemezek..., meglátom még.Narxis - Mindjárt csekkolom az "ajándékcsomagot"
Jutottál vmire. a *.jarral?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest