- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
válasz
Csakénvagyok #10970 üzenetére
Ne haragudj, de mosolygok rajtad!
De, a saját véleményemet írtam le, mivel én írtam és nem más!
Nem teszek bele más programokat, mert a teljes leírásban le lett írva többször is, hogy amit írtunk a kollégámmal, nem teljeskőrű, tehát mellőzi a teljesség igényét.A 14. pontban sehol sem lett állítva, hogy ezek a programok tökéletesek. De, ezek szerint nem olvasol. Mutasd már meg azt a szót, hogy tökéletesnek neveztük.
Azt írtam, hogy akinek eddig javasoltuk megoldotta a problémáát. Ha neked nem, ez van. Így jártál. Akkor szépen veszed a google-t, a te barátodat és keresel magadnak jobb programokat!
Az első hsz-be igen sok program fel lett sorolva. Akinek nem elég, az megoldja magának. Nem fogom mindenkinek a kénye-kedve szerint módosítgatni az első hsz-t. A lényeg benne van. Aki nem érti, az magára vessen. És ez vonatkozik arra is, aki nem is akarja megérteni!Részemről itt befejeztem veled a kommunikációt, mert nevetséges amit csinálsz!
Belekötsz a semmibe.Annyit leírok: Az első hsz-t általánosságban írtuk. Ha nem tetszik, nem olvasod. Ennyi.
Részemről befejeztem, mert meddő ez a beszélgetés. A hülyeségben meg nem vagyok partner.
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- EAFC 25
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged