- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
létezik 0thm energetikai korszerűsítéses pályázat is, ahol mindent kamatmentes részletre kell kifizetni 20 év alatt, induláskor 10% önerővel (napelem, fűtéskorszerűsítés, szigetelés, nyílászárók vannak benne talán)
de nem tudom a pontos feltételeket, korábban 10millió volt a maximum támogatott hitel
tfh. felveszed a maximumot, akkor 1m az önerő, 9m pedig a hitel, ezt a 18 hónapos rendelkezésre tartási idő után kezded el törleszteni 18,5 éven át, az azt jelenti, hogy 40,5k/hóha legfeljebb 10millióból ki tudsz hozni egy olyan rendszert, aminek a törlesztője alacsonyabb lesz, mint a jelenlegi rezsid, akkor már rövidtávon is megéri (mivel saját pénzes, így napelemnél a szaldó is megmarad)
ha nem jön ki 10m-ból, akkor az önerő fog megnőni - de ahogy említettem, a pontos feltételeket nem tudom
-
Attila2011
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest