Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
csereszlord
csendes tag
Megszakad az internetkapcsolat a gépemen, de csak játékok közben. A játék elején nem volt semmi probléma, de hirtelen elkezdett magától mozogni az amit irányítottam, azért én még nyomkodtam a W A S D-t na ekkor egy kis idő után megszakadt a net ezt két játéknál csinálta. Vírusra gyanakodtam igaz nem jelzett a vírusírtó, Avira-t használok. Semmi nem jutott az eszembe így leformáztam a vinyót és újraraktam a rendszert. Leteszteltem egy kis CS vel, (ő volt a harmadik) de egy idő után megint megszakadt a net. A net csak úgy jön vissza ha újraindítom a gépet. Mikor megszakad a net a modemen ugyan úgy világítanak a LED-ek
Ezekkel próbálkoztam: reseteltem a modemet, kikötöttem a routert és csak modemet használtam, UTP kábeleket kicseréltem
nem jött vissza a net csak ha a gépet indítottam újra.Konfigom:
op rendszer: windows 7 home sp1
Router: Netgear WGR614v7
Modem: scientific atlanta epc2203
Alaplap: Asrock 870 extreme 3
A többi hardvernek úgy gondolom nincs ehhez köze így nem írom leA net megvan osztva egy laptoppal ami nem az enyém és nem játékra van így nem tudok kísérletezni
De mikor nálam megszakad a net, a laptopon megy. (bár jó lenne letesztelni ott is egy játékkal) A gép most is úgy van beállítva mint régen, ugyan azok a bios beállítások, programok, hardverek. Annyi a különbség hogy most sp1 es a windowsom, mivel automatikusan teszi a frissítéseket és a régit letöröltem, nem tudok utána nézni hogy mikor frissítette le sp1 re így azt se tudom hogy ez e a baja.Valakinek van valami ötlete vagy tippje hogy mivel próbálkozzak még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De mikor nálam megszakad a net, a laptopon megy. (bár jó lenne letesztelni ott is egy játékkal) A gép most is úgy van beállítva mint régen, ugyan azok a bios beállítások, programok, hardverek. Annyi a különbség hogy most sp1 es a windowsom, mivel automatikusan teszi a frissítéseket és a régit letöröltem, nem tudok utána nézni hogy mikor frissítette le sp1 re így azt se tudom hogy ez e a baja.