- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Új TCL táblagépek két méretben, kétfajta kijelzővel
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- IFA 2026: Két új TCL telefonban debütált a papírszerű NXTPaper AMOLED kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- iPhone topik
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
janeszgol
félisten
-
PTM
senior tag
De régen hallottam ezt a kifejezést, hogy Edge panel, megnéztem és basszus az S23-ban is van. Én nem bánom, ha kicsapkodják belőle a hasonló sallangokat. Remélem, hogy a Bixby lesz a következő.
-
HThomas
őstag
Ebben az a szép, hogy megveszed a telefont, majd jönnek rá az ilyen frissítések, és akkor választhatsz: vagy funkcionalitást veszítesz, vagy lemondasz a biztonsági frissítésekről.
Nagyon rossz irányba megy ezzel a Samsung.
Vásárlóként azt várnám, hogy a terméktámogatási ciklus végéig kapjak legalább biztonsági frissítéseket és használhassam azokat a funkciókat, amiért vásárláskor fizettem. -
janeszgol
félisten
Megint sikerült jó nagy hülyeséget írni. Aki sokat használja a tollat, pl rajzolásra, pont, hogy nem AI rajzot akar, hanen a sajátját. Karikázáshoz nem kellett a toll eddig se. Jegyzetet meg megírja tollal, majd elmenti digitálisan. Ez AI nélkül is ment.
Igen nagyokos, de nyilván nem rájuk gondoltam elsősorban. A legtöbb Note felhasználó nem rajzol. Aki meg igen, az arra Apple tabletet vesz, mert ott jobb a tollas bevitel. Még mindig jobb.
Kézzel is egyre kevesebben írnak. Tollal se fognak többen. A Samsung nem véletlen szűntette meg a külön Note szériát, mert nem érte meg fenntartani. Tizedét adták el, mint az S-nek. -
Usgyi
aktív tag
Eddig egy készüléken se használtam soha, így a hiánya engem nem zavar, biztosan lesz valami helyette...
-
Predatorr
őstag
Megint sikerült jó nagy hülyeséget írni. Aki sokat használja a tollat, pl rajzolásra, pont, hogy nem AI rajzot akar, hanen a sajátját. Karikázáshoz nem kellett a toll eddig se. Jegyzetet meg megírja tollal, majd elmenti digitálisan. Ez AI nélkül is ment.
Más meg felismeri az iróniát.
-
LosBlancosRM
őstag
-
Predatorr
őstag
De jó, hogy hagytam őket a francba a szaporodó hülyeségeikkel és bugjaikkal!

Depidemic: Addig volt jó, amíg a
z avul...frissítésekkel nem lassult a telóm 3-20FPS-re 120Hz-en. Honoron elhúzom az ablakot, és minden ott van 1 képernyőn 1 pillanat alatt. A sidebar előhúzása sajna elég nyögvenyelős, de ezen nem is érzem szükségét, míg samun tényleg az egyik legjobb funkció volt. Úgy látom, már nem csak hardvert nem fejlesztenek, hanem a szoftvert is leépítik, nem csak nem javítják.
Amíg annyian megveszik... naponta több tucat emb...fogyasztót látok Z folddal, S2x ultrákkal, amelyek a legegyszerűbb funkciókat (pl. érintéses megnyitás) sem képesek kezelni a telón. Csak összezavarodnak egy edge paneltől, samu meg kiszolgálja a tömegigényt. -
-igu-
veterán
-
Depidemic
csendes tag
Én nem örülök ennek a lépésnek, gyors elérésre legjobb . opció. Ki van pakolva 10-12 app rá és az bárhol elérhető egy húzásra, keresgélni se kell.
-
joey04
titán
Ne legyen, nem akarok magammal külön nyomtatót cibálni mindenféle dokumentum aláírásához, kitöltéséhez. Jó helyen van az az S Pen ahol van. Nekem óriási könnyítés a munkámhoz. Lenne tőle kb 300-500 mAh növekedés, kitörölhetnénk vele.
Addig vettem Samsungot, ha kiszedik belőle a tollat, megyek az Oppo/Vivo stb vonalra, koreában meg fulladjanak bele a fokhagymás kutyasültbe.
Elhiszem, hogy neked fontos én csak a saját igényeimet írtam le. Nekem full fölösleges volt, a nagyobb telep sokkal többet érne. Neked fordítva. Van ez így.
-
tixem
addikt
Ne legyen, nem akarok magammal külön nyomtatót cibálni mindenféle dokumentum aláírásához, kitöltéséhez. Jó helyen van az az S Pen ahol van. Nekem óriási könnyítés a munkámhoz. Lenne tőle kb 300-500 mAh növekedés, kitörölhetnénk vele.
Addig vettem Samsungot, ha kiszedik belőle a tollat, megyek az Oppo/Vivo stb vonalra, koreában meg fulladjanak bele a fokhagymás kutyasültbe.
-
-igu-
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
janeszgol
félisten
-
ffrdgc
tag
Szerintem nagyon gáz, hogy elveszíti lassan minden egyediségét a Samsung és beáll az egyenmobilok közé. Elég rosszul is teszi, mert kb mindenki a fejére nőtt. Ha nem marad semmi extra, miért választaná bárki a gyengébb konstrukciót?
Én is így látom. Pláne ha a toll is meg fog szűnni.
-
janeszgol
félisten
A nagyképernyős (6.4+) mobiloknál nem láttam már értelmét.
-
joey04
titán
Szerintem nagyon gáz, hogy elveszíti lassan minden egyediségét a Samsung és beáll az egyenmobilok közé. Elég rosszul is teszi, mert kb mindenki a fejére nőtt. Ha nem marad semmi extra, miért választaná bárki a gyengébb konstrukciót?
A lekerekítést én is sajnálom, meg a one ui is elment (megy) rossz irányba az tény.
-
LosBlancosRM
őstag
-
kreg
aktív tag
Az egyik legjobb funkció volt a Samsungokon. Már egy ideje váltottam de ha ezt tényleg kinyirja a Samsung,az egy újabb ellenérv a visszatérésre
-
fogselyem
senior tag
-
Gábor001
tag
-
pietrrr
senior tag
-
joey04
titán
Szerintem lassan az Spent is kivezetik. Muszáj csökkenteni a gyártási költségeket.
Ha a helyére nagyobb telep megy, akkor legyen.
-
LosBlancosRM
őstag
Szerintem lassan az Spent is kivezetik. Muszáj csökkenteni a gyártási költségeket.
-
Kasya
nagyúr
Legjobb funkcio, kar erte.
Inkabb csinalnak meg rendesen a Gaming Hubot. -
fogselyem
senior tag
-
GoodSpeed
veterán
-
jacis
nagyúr
-
joey04
titán
Eddig meg annyira nyomták, hogy ha csináltam egy teljes mentést a telefonról kikapcsolt edge panelekkel, akkkor visszaállítás után újra ott voltak. Szóval ha kivezetik az nekem jó lesz, ha egyszer újra lesz samum.
-
GeoJoe
senior tag
-
fogselyem
senior tag
Sose hasznaltam az Edge-panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Leghamarabb 2030-ban enyhülhet a memóriahiány az SK Hynix vezére szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képregény topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Felvásárlás, értékesítés!!!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2723DF 27 280Hz QHD IPS 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 i5-1345U 16GB RAM 256GB SSD IPS 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Amíg annyian megveszik... naponta több tucat