Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Amikor tabot kerestem, kérdezősködtem az iPad topikban. Azt tanácsolták, hogy ilyen igényekkel maradjak inkább az Androidnál. Nem tudom, hogy miben különbek az iPad appok. Azt tudom, hogy pl. az Androidos CamSam sokkal jobb, mint az IOS verziója, mert az IOS nem teszi lehetővé a floating megjelenést. Nekem ez fontos feature.
Androidon változott néhány app tabos megjelenése. Pl. "kétablakos" lett a beállítások menü. Na, ettől most hova szarjak? Semmivel sem nyújt többet, mint a régebbi megjelenés.
Nem nagyon érdekel, hogy hogyan néz ki egy tab. Nálam a használhatósága számít és e tekintetben szkeptikus vagyok a stock (értsd: Google-féle) Androiddal szemben. Pl. kíváncsi leszek, hogyan képes összedolgozni egy Pixel telóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hyundai, Kia topik
- Gumi és felni topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest