- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Citrone39 #29 üzenetére
Igaz. Nekem személy szerint jobban tetszett a DS remake, mint a callisto Protocol, amiről tudtam, hogy bukta lett. Nem gondoltam volna, hogy a DS remake lehet üzleti bukta, mert kritikailag elég nagyot ment. Metacriticen user 8.4/10 , critic 89/100. De a DS remakeből 2024-ig 2 milliót eladtak és az már buktának számít.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Citrone39 #29 üzenetére
"Még a kritikailag sokkal rosszabb pontokat kapott Calisto Protocol is jobban fogyott nála."
Nagyságrendileg ugyanannyi ment el belőle mint a Callisto-ból, mindegyikből ~2 millió példány. Ez nem kevés, de az elvárások sajnos magasan voltak, úgyhogy újra parkolópályára került a széria. Főleg hogy az első remaket fejlesztő csapat most ezerrel dolgozik egy Vasember játékon.
Reméljük pár év múlva megint előveszik. -
válasz
Citrone39 #29 üzenetére
Nekem a minimum konfigon a HL2 RTX éppen elmegy, de a felskálázás miatt nagyon rossz a képminőség 1080p-ben. Őszintén, nem ezt vártam, egy 3060 Ti nem olyan sz@r még, hogy így fusson rajta egy régi, felturbózott játék, de hát le van írva, hogy nagyon rossz a megvalósítás. Így én biztos nem venném meg a teljes játékot, élvezhetetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest