Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Mondjuk ja... de pl a 15 éves casiom elvan ilyesmik nélkül... ez meg pár hónapos...
-
-
Garada
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Pont erre gondoltam én is, inkább funkció bővítés mint bugfix.
Bár ki tudja lehet valami rendszerszintű témázhatóság is bekerült, hogy virágos háttérrel is lehessen egyenleteket oldani.
-
-
ShadowX
őstag
Én jóval komplexebb appoknál sem értem ezt. Minden egyes appnak nagyon limitált a funkcionalitása, mi tart abban 1X verzióig, hogy működőképessé faragják? Pl. ott van egy Messenger is....értem én, hogy néha, szökőévente beleraknak egy új funkciót, de alapvetően egy üzenetküldő app. Nem lenne egy atomfizika összelapátolni, mégis rengeteg a panasz az alkalmazásboltokban rájuk.
-
ledgeri
nagyúr
Mindig meglepődök, mikor egy olyan frissítést látok, amiben a számológép frissül... hogy lehet azzal olyan gond, ami utólagos beavatkozást igényel...?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Medence topik
- iPhone topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest