- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin8997
tag
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Érdekes mert a laptopnál nem a prémium csúcsot veszi mindenki, és abból is a prémium 1 millió felett van. Ha hasonlítani akarnád, az iphone-nál csak az se van középkategóriában, a többi felette van pozícionálva.
amúgy ami ma 500 ezer ft az 2010ben 280ezer ft volt.
https://www.in2013dollars.com/hungary/inflation -
CP111
aktív tag
válasz
janeszgol #13 üzenetére
Megcáfolnám
Budapest belvárosaban lakom. Sok 10 milla fölötti autó parkol éjszaka az utcán, amik az itt lakóké. Garázst 30-45 ezer ft között tudna bérelni (tudom mert én is bérlek) de nem teszi, helyette a drága kocsija az utcán éjszakázik, de azért ájfonja van!
Szarrágóság amit csinálnak sokan!
Úgyhogy másoknak sok az a 20-30 ezer/hó......értelmes dolgokra! -
sohajda90
aktív tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Igazából szerintem most nem lehet azt mondani, hogy a Pro Max kamera szettje jobb lenne, mint a Pro-é, egyszerűen a Pro-ban 3x a telefoto camera, a Pro Max-ban meg 5x, az előbbi portéfotózáshoz jobb, az utóbbi zoom-hoz, szerintem ez inkább felhsználási szokás / igény kérdése. Én 14 Pro tulajként elgondolkodtam, hogy cseréljek-e, mert a szürke titánium nagyon tetszik, az USB-C is hasznos lenne, mert csak 1 kábelt kellene magamnál tartani, meg azt megfogadtam, hogy legközelebb méret miatt Pro Max lesz a sima helyett, de igazából ezek még mindig olyan minimális upgradek, a 3x zoom kamerának szerintem pedig én jobb hasznát veszem, mint az 5x-nek. Remélhetőleg jövőre a periszkópos kamera fog tudni natív 3x és 5x-et (esetleg talán még többet is), mint ahogy annó a Huawei P30 tudta...akkor érdemes lesz updgradelnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged