Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #14 üzenetére
na itt jön be a szubjektivitás.
szerintem jobb az oppo kamerában. a szélesebb uw valóban hiányzik, de ezt mondtam is.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Igazából rövidre zárult a kérdés, mert belemásztam hogy milyen hátrányok lehetnek még a kínai szoftver miatt, ezért esett el az oppo, meg a fotós topikkal ellentétben nekem elég fontos az uw látószög, és minőségben hiába etalon az oppo uw, ha nem elég széles. Ha akár egyengébb de szélesebb uw lenne az oppoban, és lenne eu-s forgalmazás, akkor az lenne a nyerő, mert üzemidőben jobb mint a xiaomi, kamerában szintén. Így viszont a 13 ultra marad, ha váltok. Ott meg az a baj, ami az itteni tesztben is le van írva, hogy az Authentic meg a Vibrant között félúton lenne valahol a nekem optimális. De hát ez van.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
idén is a Xiaomi csúcs áll hozzám a legközelebb, valahogy ebben a modellben érzem megint az erőt.
korábban azt írtad, hogy az oppo a legjobb idén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest