- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doratov
csendes tag
Kettő, mert vettem egyet öcsémnek is, kezdetben jónak tűnt
Neki egy vezetéknélküli Logitechet vettem egy évvel később (az ő DA-e akkor ment tönkre), az is megy a mai napig. Szélesebb körű kutatást nem végeztem és nem is fogok. Ettől függetlenül inkább senkinek nem ajánlottam a márkát, ennyi elég volt belőle.
-
Ribi
nagyúr
Legtöbb ilyen tudású egér 50-100 dodó között van. Csak a "nagy márkák" adják ilyen elcseszett felárral az egereiket. Ezek arra mennek, hogy az amúgy 50 dolláros egeret majd megveszi Vérpistike anyukája neki mer a nagy CS/LOL/ akármis praju gémer is ezzel tolja. Aztán amikor kiszervezik a supportot mert nem megy az eladás akkor csak pislognak...
-
Cs1csó
titán
Azt azért tedd, hozzá, hogy:
1. nagy tenyér
2. és tenyér fogással (palm grip)Mert kis kezűeknek vagy akik karom- (claw) vagy ujjbegyfogással (fingertip ) fogják azoknak nem.
A kezem nem nagy és csak ujjbeggyel fogom, mozgatom az egeret így nekem a kicsi szimmetrikus (ambidextrous) egerek jönnek be mint pl. Razer Abyssus.Amúgy csukló és alkar fájdalom miatt váltottam VERTIKÁLIS egérre, nagyon hamar megszoktam (ezen meg is lepődtem) és nagyon szeretem.
"kompetitiív" lölvölde játékokat nem játszom így nem tudom, hogy gémelésre milyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest