- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Synthwave #33 üzenetére
Igen, nagyon sokat olvasgattam a honlapon. Érdekes az egész. Én úgy gondolom, hogy ez egy high-end cucc. Azokat meg nem nagyon lehet megmagyarázni. Nem semmi a srác(ok) elszántsága, ehhez kétség sem fér. Testvérek, és a fiatalabb az egér mániás. De az nem tiszta számomra, hogy a testvérének már egyébként is volt ez a teniszütő gyártó cége, és arra alapozták a Zaunkoenig-t, vagy nulláról kezdték. Mert amikor írja, hogy szénszál kemencét telepítettek meg ilyesmi, az nem kis pénz. Na meg a többi komponens sem.
És mindazok mellett, hogy high-end cucc, és felesleges magyarázni a létjogosultságát, azért véleményem is van az egészről. Kezdjük azzal, hogy a srác Starcraft játékos volt. Német válogatott, de ennél többet nem találtam róla. És igazából az a víziója zavar engem, hogy csak a fingertip egér az "egér".
Azért pár dél-kóreai Starcraftos tudná ezt cáfolni, nem kis eredményekkel.
Meg egyébként se arrafele tendálnak az e-sport playerek, hogy a többségük úgy játszik. És ezzel nem az egér létjogosultságát firtatom, csak azt a meglátását, hogy más formák nem jók. Az már csak az én személyes preferenciám, hogy én csípem a plusz két gombot is. Sok játékban hasznosnak találtam, és most nem is a WoW-ra gondolok. De még Quake Live-ban is. Az egyértelmű, hogy a legkisebb súlyt fingertip formával tudták elérni. Na de megvan a világrekord, esetleg gondolkodhatnának más formában is. Bár ahogy kiveszem, ez a cég nem a legnagyobb eladott darabszámot célozza. Így pedig nem fognak a profit miatt más modelleket is bevezetni a palettájukra.
A másik dolog pedig ami szintén full személyes, hogy én ugye jó pár éve abbahagytam a PC-s játékokat. Ezáltal teljesen kimaradt jó pár év hw hírfolyam. Ezáltal én teljesen kimaradtam abból is, amikor rohamosan elkezdték csökkenteni az egerek súlyát. Nagyon rácsodálkoztam az első "sajtreszelő" kinézetű egér hírére is. Nem értettem, hogy miért mennek ennyire rá erre a témára. Biztos megérteném ha kipróbálnám, de mára már annyira nem játszom, hogy ez valószínűleg sose fog megtörténni.
Én annak a híve vagyok, és voltam mindig is, és ez szerencsére még a Zaunkoenig honlapján is le van írva, hogy az elszántság, a gyakorlás egyetlen egeret sem helyettesít. Úgyhogy én mindig úgy voltam vele, hogy legyen egy jó egerem, a többit pedig szorgalommal megpróbálom megoldani. Na hát ez inkább kevesebb mint több sikerrel járt. Gondolok itt az egymás elleni QL meccseinkre is.
De én jól szórakoztam.
-
-
.LnB
titán
Tyű ezek aztán új márkák már nekem. Van még otthon egy Zowie EC-1a az maradt meg régről.
Akartam is írni, hogy ezek ilyen kínai márkák? Aztán látom, hogy a Pulsar az Faker-éket is támogatja. Akkor annyira kicsi, vagy rossz márka nem lehet.És vannak Demon Slayeres egereik is.. megvettek.
Na de tényleg, az a Pulsar az tetszik. Bár szükségem nincs rá. -
.LnB
titán
Amikor még aktívan érdekelt az egér téma, akkor a DA volt a kedvenc formám. Csak hát Razer volt, mindegyik tönkrement a gari lejárta után. Ezért köpök is ma, ha meghallom azt a márkát.
Szóval akkor ha érdekelne, ez az egér tök jó választás lenne nekem.
De bevallom, megkönnyebbülés, hogy nem kell 70k-t kiadnom egy egérre.
Egyébként is nemrég vettem egy "brutál" gamer egeret: [link] Lehet irigykedni!10 ezer sem volt. De amire kell (este kikapcsolni a PC-t az ágyból, fekve, hogy ne kelljen felkelnem.) tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest