Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
Amint besüt a nap, már kellhet. Ha felkapcsolják a neont, akkor is. nyilván sötétben nem kell.. illetve ezeknek a gyenge kijelzőknek a pocsék színtér lefedettség is "remek" tulajdonságuk. Ami akkor derül ki, amint rádugom egy rendes monitorra. Mondjuk azon is használom, szóval végül is, ahol van külső monitor, oda elég. De azért ne ezen spóroljanak már, egy drága üzleti gépen. Legalábbis szerintem.
-
nagysz
tag
3 éve bruttó 380-ért vettem a zephyrus G14et. Igaz csak 16gb (2x8gb) rammal, de nagyon megérte, mert bővíthető. Raktam még bele egy 16ost az egyik 8as helyett, így 24gb-tal használom, pöpec.
Most végül 32gb-tal és szintén amd procival, egy ryzen 7 7840hs-sel szerelt lenovo yoga pro 7est vettem bruttó 400ért (mysoft). Ennyiért semmi sincs sehol.
De csak mert én is eléggé belemerültem... -
nagysz
tag
A 250nit-es vackot nem tudom, kinek árulják, de gáz. A P5-ös már jó lenne, nyakkendős businessmanoknak el tudom képzelni, de fejlesztésre korlátozottan alkalmas a 16GB ram-mal és i5-ös procival. i7, i9, valami?? Talán majd később lesz.
Röhely, de most fejlesztőnek zenbook-ot lehet csak az Asustól venni, abban van 32GB ram-mal szerelt modell. Vagy a most már méregdrága Zephyrus-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest