Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
Ja tudom ök azok akik összedobnak egy 12MB-os kártyát extra sávszélességgel és beverik majd az egész mezőnyt. :)
Csak egy ideje (X éve) már igérgetik a cuccost.
Én kiváncsi vagyok hogy lesz-e valaha megvásárolható termék belőle.
Szerintem meg az új gyártóknak nem kéne beverni a Radeon 9xxx/Gef5 párost hanem egy jó teljesítményű GefTI4 szintű kedvező árú ötletes kártyát kéne készíteni.
Valami felturbózott Kyro/Matrox/Xabre/Bitboys jót tenne már a piacnak. -
Egon
nagyúr
Ugye mindenki emlékszik még az anno Glaze3D néven beharangozott termékükre? Igencsak forradalmi cuccnak tűnt az előzetesen kiszivárogtatott infók alapján, de a sorozatos halasztgatások miatt már-már mindenki lemondott róla.
Most úgy tűnik (csak el ne kiabáljam :D) hogy végre (?) révbe értek: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=16728&ido=3
A kérdés csak az, hogy az év eleji jóslatoknak megfelelően végre tényleg többszereplős lesz a vga-piac? Sem a Parheliának, sem a többi jelentkezőnek (P10, Xabre) eddig nem sikerült érdemben megszorítani a vezető Ati-nVidia párost, high-end fronton nem is várható hogy bárki versenyezni tud majd a Radeon 9700(10000?)-NV30 párossal... Senki, kivéve a Glaze3D-t???
Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Alienware 17r4 olvass
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest