- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
PuMbA
titán
válasz
Dilikutya #61 üzenetére
Azért fogy. Mindfactory-nál hétről hétre a Top 10 eladott VGA között volt a 4090 és ez hónapokig így ment 2023-ban és 2024 elején: [link]
A 4090-en gigászi haszon van így, hogy olyan árcimkét rakhatnak rá amilyet akarnak és még így is ennyire fogy. Még jelenleg is megelőz olyan kártyákat, mint a 7600 és 7700XT-t: [link]
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Szerintem vásárlói szemszögből egyik sem ad okot a rajongásra. Az intel befektetői szemszögből sem, egy nagy kövér bálna és csak azért nem halt még éhen, mert viszi a sodrás és nyitva van a szája.
Az nvidia üzleti szempontból szárnyalásban van és szépen húzza fel magával az amd-t is. Mivel hárman vannak a piacon, semmi esély versenyre, mi vásárlók vesszük amit elénk tesznek. -
Valamivagyok
tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
Ez sok helyen zsigerileg van így. A közeg komoly befolyásoló tényező. Ismerős gyerek hozott egy XBox One-t, hogy ki kéne takarítani, mert meleg és zúg. Jó nekiesek szedem szét, és beszélgetünk, hogy majd kéne egy gép neki, mert PC-n szeretne játszani. Kérdezi nekem mim van. Mondom Ryzen/Radeon videokártyával. "Azon nem lehet játszani! Haverjai mondták, hogy az AMD irodába való!
" Mondom szoktam játszani, meg te is AMD-vel nyomod amúgy. Nem ez XBox, mutatom Wikipédián, koppant az áll a padlón.
Én még semmilyen hátrányát nem láttam az AMD-nek, pedig volt/van Intel is itthon. Vagy szerencsém van vagy a fene tudja érzéketlen vagyok, nekem nem tűnik fel, hogy milyen gépet használok éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest