Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ebay: Online aukciós oldal, mint itthon a Vatera. Olcsó pénzért lehet jó üzleteket kifogni.
Van neki áááámerikai, angol, német és még mittoménmilyen reinkarnációja. A linkek sorrendben: [link], [link], [link]. Magyar oldala sajnos nincsen.
További részleteket az ''eBay tapasztalatok'' topikban találhatsz: [link].
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
Az én régi notim is meghalt 2,5 év után, ide vittem:
Budapest, Oktogon, Macropolis Notebook
[link]
Csodát tettek vele, megjavították 12-14e Ft körül, pedig alaplaphibás volt.
Ott pl a szervizmérnökök tudnak alaplapot javítani, nem mondják egyből rá hogy '' Á, csak csere...''
Bátran ajánlom őket, ha kell, megadom az én ottani szervizesem nevét is.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A logikat soxor elkell felejteni a notik vilagaban. Sajna tenylegesen igy van, hogy (regebbi) notit sokszor nem erdemes javittatni, mert nem eri meg. Es meg alkatresznek valo masik gepet is nehez szervalni, mert alt a legtobbszor az alaplapok vagy annak reszei halnak be, igy nagy vszinuseggel egy alkatresznek vasarolt masik gepen is hasznalhatatlan lesz polo az alaplap.
Ettol fuggetlenul probalkozni kell, mert remeny van azert. Esetleg erdemes lehet ebayt nezegetni alkatreszek irant. -
stojesz
tag
Hát azért nem egészen így van

Annakidején váltó kellett volna a 4x4-es Vectránkhoz. Lett volna 2000 Euróért. Rongyá törött Vectra kompletten, amiben ugyanaz a váltó van, mint az előző: 500 Euró.
Nagyjából a notebook-okkal is ez lehet a helyzet szerintem.
Talán nem túl szélsőséges a példa
-
DéeNeS
csendes tag
Ne ijesztgess kérlek. Ez jó kis notebook, DVD-vel, S-video-kimenettel, infraporttal meg mittudomén még mivel. Hátha horogra akadna egy kallódó alaplap. De miért olyan drága a javítás ?(ha egyáltalán javítható...) Azt gondolná az ember, hogy egy alkatrész azért mégiscsak olcsóbb, mint egy komlett új gép. Persze ehhez egyáltalán nem értek, nem is erre vagyok kitalálva;-) Csak így lenne logikus, nem?
-
DéeNeS
csendes tag
Közel 3 év használat után kimúlt a notebookom. Portocom Multiline gépként létezett, de állítólag alaplaphibás lett. A gyártó sajna megszűnt, és most nem tudom, mitévő legyek. 2 napja feladtam egy hírdetést, hátha lenne véletlenül valakinek... Eddig semmi reakció. Lenne valakinek használható ötlete, hogy mit tudnék tenni?

Aktív témák
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell latitude 5520 i5-11gen /8gb ddr4/ 250gb m.2/ Akku 60%-os
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De jó lenne életet lehelni beléje.