- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ebay: Online aukciós oldal, mint itthon a Vatera. Olcsó pénzért lehet jó üzleteket kifogni.
Van neki áááámerikai, angol, német és még mittoménmilyen reinkarnációja. A linkek sorrendben: [link], [link], [link]. Magyar oldala sajnos nincsen.
További részleteket az ''eBay tapasztalatok'' topikban találhatsz: [link].
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
Az én régi notim is meghalt 2,5 év után, ide vittem:
Budapest, Oktogon, Macropolis Notebook
[link]
Csodát tettek vele, megjavították 12-14e Ft körül, pedig alaplaphibás volt.
Ott pl a szervizmérnökök tudnak alaplapot javítani, nem mondják egyből rá hogy '' Á, csak csere...''
Bátran ajánlom őket, ha kell, megadom az én ottani szervizesem nevét is.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
A logikat soxor elkell felejteni a notik vilagaban. Sajna tenylegesen igy van, hogy (regebbi) notit sokszor nem erdemes javittatni, mert nem eri meg. Es meg alkatresznek valo masik gepet is nehez szervalni, mert alt a legtobbszor az alaplapok vagy annak reszei halnak be, igy nagy vszinuseggel egy alkatresznek vasarolt masik gepen is hasznalhatatlan lesz polo az alaplap.
Ettol fuggetlenul probalkozni kell, mert remeny van azert. Esetleg erdemes lehet ebayt nezegetni alkatreszek irant. -
stojesz
tag
Hát azért nem egészen így van
Annakidején váltó kellett volna a 4x4-es Vectránkhoz. Lett volna 2000 Euróért. Rongyá törött Vectra kompletten, amiben ugyanaz a váltó van, mint az előző: 500 Euró.
Nagyjából a notebook-okkal is ez lehet a helyzet szerintem.
Talán nem túl szélsőséges a példa -
DéeNeS
csendes tag
Ne ijesztgess kérlek. Ez jó kis notebook, DVD-vel, S-video-kimenettel, infraporttal meg mittudomén még mivel. Hátha horogra akadna egy kallódó alaplap. De miért olyan drága a javítás ?(ha egyáltalán javítható...) Azt gondolná az ember, hogy egy alkatrész azért mégiscsak olcsóbb, mint egy komlett új gép. Persze ehhez egyáltalán nem értek, nem is erre vagyok kitalálva;-) Csak így lenne logikus, nem?
-
DéeNeS
csendes tag
Közel 3 év használat után kimúlt a notebookom. Portocom Multiline gépként létezett, de állítólag alaplaphibás lett. A gyártó sajna megszűnt, és most nem tudom, mitévő legyek. 2 napja feladtam egy hírdetést, hátha lenne véletlenül valakinek... Eddig semmi reakció. Lenne valakinek használható ötlete, hogy mit tudnék tenni?
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házasság, esküvő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest