- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ejj, nagyobb durranás lehetett volna, ha a 8 bites asztali ataris játékokat is tudna futtatni, nem csak a konzolosokat.
Pl. Pitfall 2.Mondjuk azt már az Ataritól lelépett programozók által alapított Activision adta ki.
(Első gépem egy Atari 800XL volt.)
-
A Molyember
tag
Majd biztos a ponggal fogok szarakodni 2023-ban 100 dolcsiert. Jo vicc.
-
-
CzG001
tag
válasz
E.Kaufmann #16 üzenetére
Az tény, hogy ez olyan rétegtermék lesz amiből nem lesznek több százezres eladások. Én megvenném mert tetszik de ennyit tuti nem adok ki érte.
-
E.Kaufmann
veterán
-
sgfan
friss újonc
Magyarországra is megérkezik november elején, MediaMarktnál már előrendelhető.
-
ViZion
félisten
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
hehehe... milyen öregek vagytok!
...mint én.
Nekem C64 volt, C+4 a suliban, klónok otthon, Amiga a haveroknál... C128-at szerettem volna, de mire lett pénzem egy pici, már beköszöntött az AT PC korszak. -
sTERNI
senior tag
Az az RGB nagyon kellett rá.
-
Meridian
senior tag
48, lassan 49 leszek.
Hajh, azok a '80-as évek közepe. Azok voltak a szépidők.VHS a könytárban - minden film kuriózumnak számított, Tom és Jerry döbbenet, stb
- , havernál a C64, nekem meg kisírt C64 helyett "csak" egy plus/4...
De később (90 karácsonyán) az Amiga 500-as az odabaszott rendesen
-
ViZion
félisten
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
Igen, ilyen klónunk volt nekünk is, meg egy halom joy... sorban haltak meg az egyszerű bizbaszok...
Mi sem értettük, h annak a panelnak minek akkora doboz, joyt nem lehetett rátenni, mert nem sima volt, hűtés se lehetett, mert zárt volt... egy titok a mai napig -
Volt Atari konzolom, nagyon szerettem, még most is szívesen játszanék vele, úgy, hogy biztosan meg fogom venni.
-
E.Kaufmann
veterán
Emlékszem még a kilencvenes évek elején a sok Atari klónra piacon és hong-kongi cuccokkal is foglalkozó műszaki boltokban. Egy ilyen üzletből vettek nekem egy klónt. Nagy része üres volt a doboznak, csak a felső részen, ahol a kártya csatlakozó volt (az működött egyáltalán?) leledzett egy hosszúkás nyák. Volt rajta PAL/NTSC jumper, poénból átkötöttem, de ugye a TV nem valami jól jelenítette meg, vissza is kötöttem. Külsőre Sega meg Nintendó klónokhoz viszont már kártyákat is árultak később.
Az is érdekes, hogy az a bolt nem tűnt el, profilt váltottak, karórákat kezdtek árulni és lett is egy flancosabb órákkal foglalkozó külön üzletük (legalább is a név alapján következtetve
)
-
Khelben
nagyúr
Nekem valahogy nem jut eszembe olyan, hogy egy feltámasztott retró cucc sikert ért volna el. Próbálkoztak már játékokkal, ilyen konzolokkal, mobilokkal, de nekem nem rémlik, hogy bármelyik is közelébe került volna az eredeti cucc népszerűségének.
-
Meridian
senior tag
Van videó róla? Azt legalább lehett volna még a cikkbe betenni... nekem nem mond semmit se a régi Atari gépek. Spectrum, C64, Plus/4, Amiga, PC (Win95 előtti DOS-os időszak). Ezek ismertek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- Wharfedale WH 20 bipolár surround hangfalpár
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest