- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
Dr. Akula #27 üzenetére
Én nem értem miről beszéltek
Az összes tartalomgyártónak, akinek laptopja van az macbookot vett eddig is, most meg főleg. Onnan kezdve hogy egy pc laptop ha kihúzod már nem tudja a max teljesítményt odáig, hogy nem igazán van semmi ami munkára, pl videó, zene vágás, képszerkesztés, lenne olyan hatékony mint az almás verzió.
Én nem értek hozzá, nem vitázni jöttem csak informálódni, gyűlölőm a laptopokat mert olyan érzés rajtuk dolgozni mintha hátra lenne kötve az egyik kezem, de érdekel mi van ezen a fronton.
Egyik kollégám most költötte el fél éves, még meg nem keresett fizetését, egy közel kimaxolt m3 max-ra, én próbáltam lebeszélni hogy sok lesz, de körbe kérdezett a videós közösségben és mindenki almát javasolt, abból is vagy a legolcsóbb még elfogadható m1-et és akkor cseréli majd ha elavul 2-3 éven belül, vagy kimaxolt m3-at mert akkor el lesz vele 5-10 évet.Fesztiválokon, kisebb nagyobb projekteken is dolgozom ahol sokan jönnek laptopal, csak és kizárlólag macbookot látni, soha nem jött még senki gamer laptoppal.(Nekem céges m1 ultra van/az is megérne egy beszélgetést miért nem használja ki a teljesítményének a felét sem/, egy kollégának meg gamer PC /ott mondjuk nincs is gond/, de rajtunk kívül mindenki laptoppal ügyeskedik)
Szóval én ezek alapján gondolom, hogy a professzionális laptop felhasználók csak és kizárólag almát esznek.
-
trialboj
őstag
Lehet nem pont ide tartozik, de mi a helyzet a nagy ARM háborúval? Senki nem képes felvenni a harcot az almás chipekkel? Főleg laptopokra gondolok, egyetlen windows laptop sem képes akár csak megközelíteni üzemidőben még böngészéssel sem egy sima m1 airt, ami elég lehangoló azok számára akik nem szeretnének felszállni az apple ecosystem vonatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest