Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Toltotollkin #57 üzenetére
már írtam miért.
-
peugeotmate
őstag
Amúgy a Macbook akksi áremelkedésről még alig esett szó. Nekem 2 éve is már majd 80 ezer forint volt a gyári akku csere a Macbook Pro 2014-es gépemben (a teljes alsó topcaset cserélik ilyenkor újra pl. bill.t, trackpadet stb.). Nem sokkal utána már 90 ezer forint volt ez a művelet. Így meg már inkább 130-150 ezer forint körül lesz, tudtommal a legfrissebb gépeket is topcase-zel együtt cserélik, de ez utóbbit cáfoljátok ha már csak akksit cserélnek a hivatalos szervizek.
meg
-
Bálint941121
tag
Szuper biztos a legtöbb androidos gyártó is követni fogja őket nem mintha egy s szériás samsungba sokkal olcsóbb lenne..
-
őstag
-
hegedus001
aktív tag
semmit sem jelentenek ezek az akksi értékek. Az i13 minim 89% os. Az elmúlt 2 napban meg úgy merül mint a titanic.... az egyik este, csak a garminommal szinkronizáélt, nem volt töltőn, költözködünk. (mondom rá ér reggel feldobni, én nem keresem meg az adaptert) 80%-ról 25-re merült egy este alatt.... mi a csecs mondom?! Ezt utána is folytatta. fél óra múlva, mire beértem, már csak 15-18% között volt. Nem tudom mire vélni ezt. Anno sosem volt ilyen gondja, sosem szívta le magát. És tényleg csaka wifi + szinkron ment. Ma este 2 % ot merült repülőgépesbe. Szerintem elkezdem tesztelgetni, hogy hogyan alakul az esti merülés, és hogy esetleg egy hard reset segít-e. Másnem, le esik a villanyoszlop tetejéről Amúgy is lecsaptam at alu keretét kb egy éve ....
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz hegedus001 #53 üzenetére
Na, mivel betört, megúsztál egy akksicserét, ami egy picivel többe kerül, mint egy ép i7 piaci értéke
Amúgy ja, 3 év benne van még szerintem a 11-ben, bár nálam anno 14 hónap alatt 89%-ra esett, az SE3 meg hét hónaposan is 100%. -
.Szaki.
addikt
Egyébként csak az árakról: Nemrég a két éves 70eFt-os Sencor robotporszívónak az akksija megadta magát. ... Párom utánanézett, olyan 45eFt körül van az akku. Ott nincs munkadíj, nincs semmi, magadnak ki tudod cserélni, csak az akksi kerül ennyibe. ... Szóval lehet mondani, hogy pofátlan az Apple, de egyszerűen ilyenek az árszabások és pont.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
nem lehet előre aksit venni aztán majd később cserélni ? van hely neki a hűtőben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz peugeotmate #49 üzenetére
az hivatalos?
-
hegedus001
aktív tag
válasz peugeotmate #36 üzenetére
Kerek 4.000 Ft ahvonta ha évente vagy másfél évente van egy nagyobb baleset, pl beszarik a kijelző, vagy az akksi, vagy le ejtem tényleg véletlenül, akkor már megérte. eddig egy kijelzőm tört be, az is a zsebemben, buszon nekifeszült a combom az egyik kapaszkodónak. Soha semmi más nem volt, de pl a kijelző tönkre mehet, nameg, ha elhagyom is jó vagyok.
-
veterán
Melyik hivatalos szervizben cserélnek 26k-ért 11-es Iphoneba aksit most?
-
.Szaki.
addikt
Az iOS 16-os verziót az iPhone 7 / 7 Plus nem kapta már meg, ami 2016-os készülék, tehát 5, esetenként 6 évig kapnak főverzió frissítést az iPhone-ok. Ebből kiindulva a 11 az életciklusának nagyjából a felénél tart. Én a 12Minivel - két éve van meg - addig tervezek, amíg kap frissítést.
-
xhege
veterán
válasz peugeotmate #44 üzenetére
Elvileg még 2 (jó esetben 3) IOS főverzió érkezik rá.
-
kchris78
veterán
az iphone témában de az egyéb iPhone-ok topicjában tavaly aug környékén (a bemutatók előtt) mondták sokan hogy ha up-to-date telefont akar még valaki megfizethető áron, AKKOR vegyen... akkor vettem egy 13PM-ot, akkor hirtelen az is fájt mert nem feltétlen cseréltem volna, de akciósat nem akkor tud venni az ember amikor szükség van rá amikor akció van , hát, nem tudom mikor fogom cserélni. De igazából ha az i11-ben is évek vannak még akkor a 13P-ban mennyi van.
[ Szerkesztve ]
-
Gerybut
tag
35 helyett 66 lenne az akkucsere az iPademben? AHA!
Igazából, ha azt mondták volna, hogy holnaptól 100 ezer akkor sem történne semmi ebben a putriban.
Itt szó szerint mindent meg lehet csinálni, vadkapitalista fos.
Az EU ezt miért nem szabályozza??? Mondjuk lehetne AKÁR átlagbér szerint meghatározni ezeket az árakat minden országban KÜLÖN!
Az élelmiszerekkel is amit művelnek egyszerűen bicskanyitogató, mindenre mindent rá lehet fogni, csak már nem hisszük el, tenni meg nem tudunk ellene.
A bdsrstnt mostmár.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Ribi
nagyúr
"Régi" szép idők amikor még simán szét lehetett szedni egy telefont és nem kellett spec fűtőpad hogy le tudd bányászni a kijelzőt, mert hát nyilván honnan lehet hozzáférni az akksihoz, a kijelző felől. Mintha egy autóban le kellene bontani a fél elejét, hogy kicserélj 1 izzót. Ohh wait...
-
peugeotmate
őstag
válasz janeszgol #30 üzenetére
Nyilván javíttatni fogom még, mert ma semmi különbséget nem veszek észre mindennapos használatban egy i13-hoz képest (barátnőmnek az van), viszont szignifikánsan olcsóbban hozzájutottam mint ő a saját telefonjához. Annyival, hogy az i13 felárát én nem lettem volna hajlandó már kifizetni semmi esetre sem. Szerintem még jó pár év van az i11-ben is.
Az árak nyilván hazai környezetben döbbenetesek. Van az az életszínvonal, ahol ez nem kirívó. Így is sokat kell ma már áldozni még egy belépő szintű telefonra is, ezért sokan vesznek használtan akár iPhonet. Nem gondolnám ma már kiemelkedően magasnak a készülékeik árait itthon sem a többi készülékhez képest (amúgy magasak, de az összes telefoné az). Így ha még erre egy aránytalanul drága akksi csere is rájön, akkor már rengeteg pénz elmegy a telefonra. Itt két dolgot tehetsz: utángyártott akksit teszel bele ami lutri kicsit és ront(hat)ja a telefonod teljesítményét vagy megveszed a gyárit és bízol abban, hogy még hosszú távon jó telefonod lesz. Így pedig ki lehet billenteni a felhasználót abból, hogy hosszú távon legyen egy megbízható készüléke, és ne dobja el azt, ami újabb kérdéseket nyit meg.
hegedus001
köszi! és mi a havidíja vagy egyszeri díja a biztosításnak?[ Szerkesztve ]
meg
-
.Szaki.
addikt
Még anno olyan 2016 körül haverom összetörte az 5S-ét és megkérdezte ki tudnám-e cserélni a kijelzőjét. Mondtam persze, rendelje be az alkatrészt, ha megjött adhatja a telefont, kicserélem neki. 2 óra eredménye egy hibátlan munka és egy gyárilag selejtes függőleges csíkokkal ellátott gagyi szar kijelző. ... Jobban örültem volna ha rendes gyári alkatrészekből tudom megcsinálni, akkor még lett volna haveromnak plusz 2 évig egy jól működő telefonja.
Szóval szerintem azzal semmi gond nincs, hogy otthon javítható, mert van aki meg tudja csinálni, csak legyen hozzá biztosítva gyári alkatrész.
-
joey04
titán
válasz Toltotollkin #13 üzenetére
Mondjuk én azt eleve tiltanám, hogy otthon javítható legyen.
-
hegedus001
aktív tag
válasz peugeotmate #21 üzenetére
Elvileg semmi. Teljeskörű. Törés, víz stb. Ha eltűnik/ellopják is 30.000 Ft elvileg.
-
Noukoum
veterán
95 illetve 78 euró lesz egy iPhone aksi csere itthon. Teljesen rendben van.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
janeszgol
félisten
válasz peugeotmate #12 üzenetére
Az oke, de van egy i11-ed. Meg rovidtavon hasznalhato, 4 GB ram van benne. A tied, tudod hogy mindene eredeti. A hasznalt piac tele van buheralt szarokkal. A kerdes. Vagy veszel egy 13-at (szerintem egyaltalan nem eri meg az arat hosszabb tavon, kell a 6 GB ram, a 14 jo vetel szerintem) 350+ezer forintert vagy esetleg 1-2 evre kifizeted az akkucseret, ami 40k.
-
victorhun7
tag
válasz Danipicur2 #15 üzenetére
Az komoly így el daráltad az aksit?
én nekem 9 éve van meg a iPad air és 85%-os. -
őstag
Mi ez a felháborodás? A rekord nyereségeket nem a szél hordja össze. Majd jövőre is lesz cikk az Apple rekord nyereségéről és arról, hogy a mobil piac bevételeinek 50%-a a Apple-é stb. Ott majd ilyennel lesz tele a kommentfal:
-
csorbajeno
veterán
válasz peugeotmate #21 üzenetére
Nekem Samsungom van és a Telekomos biztosítás önrésze 28.000. Ha pl. az i13Pro esetén is ennyi, akkor 10.000-et spórolhat, amennyiben leesik a telefonja a villanyoszlopról.
-
Matada2.3
veterán
Pedig a fenntarthatóság éllovasai… Az egyik legfontosabb komponensét sarcolják meg ennek..
Finn the human
-
adamklark
senior tag
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Egy szó : Apple
-
peugeotmate
őstag
-
hegedus001
aktív tag
Uhhhh, ez azért minden csak nem baráti. Mondjuk eddig is másssal csináltattam, ezután is mással fogom. Nameg, a mostani i13 minin van biztosítás, ha rossz lesz az akksija, majd véletlenül le esik a villanyoszlop tetejéről
-
CptAdamica
veterán
Emlékszem 2021/09 hó végén cseréltettem aksit a Oneplus-omban a gyártónál. Futárral meg mindennel együtt és innováció nélkül volt 35 euró, akkori áron olyan 13 ezer és 1 hét alatt megvolt.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
St3ven
addikt
Az derék.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
MODERÁTOR
Szegények, biztos, eddig veszteséges volt.
Megértem őket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
k-adi
nagyúr
Hát ez az emelés egyszerűen förtelmes, gusztustalan, visszataszító, gyomorforgató, ízléstelen, hányingerkeltő, és okádék
-
Danipicur2
tag
itt csücsül az asztalomon a 135 ezerért vett 8. gen iPadem és márciustól egy akkucsere kerül majdnem az iPad árának az 50%-ába Újonnan volt 135 ezer (32Gb, Wifi)
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
es a problema az hogy igazan minosegi aksi nincs utangyartott...
-
Toltotollkin
junior tag
Ugye kierőszakolták (nem csak az EU), hogy javítható legyen az iPhone. Meg is csinálták hozzá a készletet, Linusék le is tesztelték. Teljesen irreális árakon mozog az egész nyilván. Tehát vagy az van, hogy fogod magad, egy halom pénzért kibérled tőlük a DIY készletet, szórakozol vele X ideig, visszaküldöd és ha nem vagy balfék, akkor van új aksid. Vagy szimplán besétálsz egy üzletbe és még mindig olcsóbban kicserélteted az aksid.
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
peugeotmate
őstag
Azért a 40k az brutális lesz. Egy használt i11 árának (több mint) harmada átlagosan...
meg
-
Usgyi
aktív tag
Nagyszerű, valaki biztos úgy gondolta, hogy az Apple jelenleg alul áraz és gyorsan emelni kell.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
7Heads Drago
veterán
Itthon nem tudod megvenni a szolgáltatást. A trüközést meg nem tudja mindenki megcsinálni. Meg amúgyis egy elég drága szolgáltatásról beszélünk, aminek most gondolom meg is fogják emelni az árát. Mert ha ezt emelték, azt is fogják.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
joey04
titán
A sok eu szabályozás ára. Nem fogják benyelni.
-
dolon75
senior tag
válasz Toltotollkin #6 üzenetére
elnézést, nem válasz akart lenni...
az említett AppleCare mennyibe kerül, mit fedez, és mennyi ideig él?
hirtelen nem barátom a google, és nem vagyok almás felhasználó.arra tippelek, hogy ezek felé tolnák a felhasználóikat.
[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
törölt tag
Most az áruk miatt legalább három év garancia vonatkozik ezekre itthon. Abban az akkucsere bennvan, ha azzal lenne gond?
-
Zozzy94
tag
Továbbra sem a kedvező árairól lesz híres az Apple, főleg ha a jó magyar forintunkról van szó
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
DrDoktor
senior tag
Remélem ingyen csere lesz euban kötelezően 4 éven alatt egyszer a usernek...Remélem holnap ....Pofátlanok.
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
ShadowX
őstag
Ez nem semmi áremelés lett...először azt olvastam, hogy annyira emeli, gondoltam nem is vészes. Aztán láttam, hogy annyival.
-
7Heads Drago
veterán
Akkor nem értem hogy miért eltérőek mégis az itthoni árak? Van aki már eddig is 30+ ezernél járt...
Meg azt se értem hogy jött ki nekik ez a +50% áremelés. A Ft nem esett ennyit. A bérek se emelkedtek ennyit. Egyedül a szállítási költség az ami jobban drágulhatott, de mivel nagyon könnyű és pici cuccról van szó, jó ha 1-2 dollárt jelentene. A szart is kiverik a user-ből, ha már 5 éves a support. És egyszer úgyis cserélni kell.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rufus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest