- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én itt csak az 5070 vs 5080 eredményeit látom a hozzászólásodban.
De felesleges is itt a saját teszteket mutatni, 3080 vs 5070 eredményeként sok megbízható tesztoldal hozott, ismerjük az eredményeket, sok-sok játékra levetítve, abból mindenki el tudja dönteni mi a helyzet.Amúgy igen, 230-260at megér. Az már más kérdés, hogy mondjuk egy 3080at eladva rá kell dobni 100-130e Ft-ot, hogy annyit megér e a plusz 10-20 FPS. (Vannak játékok amikben többet hoz) Főleg ha tényleg drágulni fognak ezek a kártyák, akkor már nem ennyit kell rádobni egy 3080 cserére.
-
Qtya123
őstag
A 3080 vs 5070 (1440p teszteket szoktam nézni) esetében azért nincsen az az azonnal rohanni kell érte előrelépés: [link]
Jobb, de nem annyival, hogy a 3080 a játszhatatlan kategória lenne az 5070-hez képest. Abszolút érthető, ha valaki nem cseréli 5070-re és kivár még egy generációt.
-
Qtya123
őstag
A rabigában tartott, vagy a dobozból ki nem látó emberekkel mindent meg lehet tenni. Így történhet az, hogy a mérnök a munka mellett porszívó ügynök is, ahogy leírtad.
Az ilyen helyen szerintem két út van: ha anyagilag téged nem érint a vergődő sztori, akkor maradni és popcorn mellett nézni ezt, vagy távozni.
-
Qtya123
őstag
válasz
ggbuffon1897 #6 üzenetére
Igen, sajnos ez így működik. Van valami egészen nevetséges és részben szánalmas abban, amikor a cég apraja-nagyja gyomorgörccsel rohangál, hogy jajajajajaj nagyon nagy a baj, a múlt évi növekedés 16% volt, az idei meg CSAK 12% jajajajaj, nem jók a számok, még lehet leépítés is lesz.
Hasznos hülyék. Más szóval nem tudom jellemezni ezt a sírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest