- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Egyébként a plusz kártyák nem rondítanának bele az egyszerűségbe?"
Belerondítanak, de ezt csak azért írtam, ha valaki nem akar drága lapot venni. Én nem használok plusz kártyát
HDD-t 4-5 éve raktam ki a gépből, mert az maradt a leghangosabb eleme a gépemnek és én csendet akarok, tehát este a legnagyobb nyugalomba se halljam, hogy megy-e a gép vagy sem. USB-n rákötök HDD-t a gépre, ha kell. Amikor használom mindig ráeszmélek, hogy milyen hangosak voltak ezek mindig. Több, mint 20 évvel ezelőtt 1,7GB-os Quantum Fireball vinyóval kezdtem. Azokat a gépeket az egész házban lehetett hallani, hogy mennek
-
PuMbA
titán
Értelek. Nekem ez amúgy azért nem probléma, mert amint 2 darab M2-m lenne, akkor a következő lépés, hogy eladom a kettőt és veszek helyette 1-et ami a 2 méretét kiváltja, így sose lesz 2-nél több M2 SSD-m a gépembe
100-150 ezerből ez a csere könnyen kitelik, amit megspórolok az 50 ezres alaplappal. USB-k sem probléma, ahogy írtam nemrég, nekem 2 darab USB 3.0-ánál több nem kell, illetve 6db USB 2.0-ánál. SATA-t meg már nem használok, tehát abból a 4 is sok, ami rajta van. Nekem a gépépítésnél az egyszerűség a vezérelv, nem szeretem a sok hardvert meg vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest