Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Egyébként a plusz kártyák nem rondítanának bele az egyszerűségbe?"
Belerondítanak, de ezt csak azért írtam, ha valaki nem akar drága lapot venni. Én nem használok plusz kártyát
HDD-t 4-5 éve raktam ki a gépből, mert az maradt a leghangosabb eleme a gépemnek és én csendet akarok, tehát este a legnagyobb nyugalomba se halljam, hogy megy-e a gép vagy sem. USB-n rákötök HDD-t a gépre, ha kell. Amikor használom mindig ráeszmélek, hogy milyen hangosak voltak ezek mindig. Több, mint 20 évvel ezelőtt 1,7GB-os Quantum Fireball vinyóval kezdtem. Azokat a gépeket az egész házban lehetett hallani, hogy mennek
-
PuMbA
titán
Értelek. Nekem ez amúgy azért nem probléma, mert amint 2 darab M2-m lenne, akkor a következő lépés, hogy eladom a kettőt és veszek helyette 1-et ami a 2 méretét kiváltja, így sose lesz 2-nél több M2 SSD-m a gépembe
100-150 ezerből ez a csere könnyen kitelik, amit megspórolok az 50 ezres alaplappal. USB-k sem probléma, ahogy írtam nemrég, nekem 2 darab USB 3.0-ánál több nem kell, illetve 6db USB 2.0-ánál. SATA-t meg már nem használok, tehát abból a 4 is sok, ami rajta van. Nekem a gépépítésnél az egyszerűség a vezérelv, nem szeretem a sok hardvert meg vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest