Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Hello,
azt elfelejtettem írni, hogy az enyém P6812, de gondolom ugyanarról a típusról beszélünk.
Nincs neki hely, én feltelepítettem a recovery DVD-ről a rendszert SSD-re, lementettem, és kiszedtem az optikai meghajtót, beraktam a helyére a gyári HDD-t egy kerettel. Mondjuk oldalról kicsit furán néz ki, de úgyis szemből használom
(A DVD eleje design-os, ferde, a keret amit találtam pedig egyenes...)
Amúgy is lehet már kis ügyeskedéssel szinte bármit telepíteni (W7, XP, Linuxok...), előtte hónapokig nem használttam DVD olvasót.Ami még számomra kellemetlen, hogy 2x2GB ram van benne, nem pedig 1x4, gondolkozom a bővítésen, de így 2x4-et kell vennem.
Üdv,
CsL
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest