- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Rigormortiis #7 üzenetére
Adom nekem is a szögletes tetszik.
Sokkal férfiasabb mint a lekerekített többi, főleg az ápül ami ciki. Én azt valahogy mindig is női telónak tituláltam. -
-
Garada
őstag
A lényeg, hogy a kijelző maradjon sík, én annak örülök ha minél több gyártó elfelejti a lekerekített kijelzőt. A formai változások ízlés dolga, nekem másodlagos.
-
cs.zs.
veterán
A nyitókép szövegét nem bírom értelmezni. "Van pletykák sora érkezett..."
Áhh, k.rvául éjjel van már. -
válasz
Bandetad66 #16 üzenetére
Pl legyen lapos a kijelző, de úgy mint pl a Pura 70 ultra vagy Xiaomi 14 ultra estében.
Az a megoldás szerintem jelenleg a legszebb szerintem.
De a hátlapon is eltudnék viselni valami változást, mert igen jól néz ki, de kicsit uncsi nekem, hogy pontosan ugyan úgy néz ki 22 ultra óta. -
Bandetad66
csendes tag
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
Mit is takar az a "frissebb"kinézet??
-
7Heads Drago
veterán
Senki nem szólt az írónak hogy elírás van a főcím alatti szövegben?
-
D013
aktív tag
Nincs semmi gond már az MTK-val, volt korábban Dimensity 1200, most 9200. Pláne ez utóbbi egy szörny, játékokban sem melegszik nagyon.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #7 üzenetére
+1
-
Az S24 Ultra minden csak nem kényelmes, de azért megszokható a formája és a mérete is szerintem.
Elviselnék kényelmesebb formát, és valami frissebb kinézetet is. -
mrThomi
addikt
Örülök, hogy kezdenek rájönni, hogy ez a forma a legkényelmesebb. S21 ultra után a többit csak a lekerekített kijelző mentette meg nálam, az s24 ultra meg már tényleg egy szabályos tégla lett. Bár végülis lényegtelen, az s28 ultránál megint visszahozzák ezt a formát, mert valamelyik irányba mindig el kell cseszni
-
Shyciii
veterán
-
janeszgol
félisten
Hát igen. a Samsungnak át kell gondolnia a termékpalettáját. Én úgy gondolom, hogy mindegyik Exynos lesz Európában. USA only SD.
Bone: van egy elírás a cikkben. Az első kép alatt nem SD8 Gen3, hanem SD8 gen4 lesz. (A ragozás jó.)
-
Ádám16
addikt
Uh, az a Note7
Eltelt néhány év, de még mindig baromira tetszik. Kékben főleg adta.Akkor a Dimensity jöhet is Európának, ide minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest