- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Megemeli a cideokartya órajelét, és plusz áramot is ad neki. Nem használok madvr. Csak az alap lejátszó alap beállításokkal.
-
milszab
senior tag
Ha nem akarom hogy a videokártya besegítsen a lejátszásba mit kell kikapcsolnom. És érdemes-e így használni? Mármint kép minőségben vagy lejátszásban lesz-e hátránya?
-
milszab
senior tag
Szasztok. Olvasgatom a fórumot egy ideje és ennek hatására raktam fel a MPC-BE lejátszót a MPC-HC helyett. Néha a sima hc -nál filmezés után beragadtak a videó kártya órajelei. Na most tegnap zat vettem észre hogy bizonyos filmeknél aminél több csatornás a hang van csak a háttérzajok jönnek a hangfalakból(stereo). Ha baromire felhangosítom akkor lehetett csak halkan hallani a beszéd hangot. Aztán keresgéltem a menüben és van egy olyan hogy mixelje össze stereo hangá. Na így jó lett csak ez nem tudom így mennyire ad minőségi hangot. A másik hogy a hc-nál ilyet sosem tapasztaltam, plusz ilyen beállítást sem találok. Most akkor melyik a jobb lejátszó? És a hangot akkor mire állítsam. Ez mondjuk csak régebbi filmeknél tapasztaltam, mostani több csatornás hanggal ellátott filmeknél sosem jött ez elő, max annyi hogy a mély túlságosan nagy volt meg mikor csata volt, mint a beszéd hang. Bár ez lehet a film hibája is, de lehet rosszul keveri le a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Asztalos klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Biztonsági kamera
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest