Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
luigi106 #4216 üzenetére
A torrent kliens vezérléséhez nem kell program mert bármelyik böngészőből vezérelhető.Persze van program is:transmission gui.Androidos telorol is vezérelhető böngészőből vagy a remote transmission progival.Ha bővebbet akarsz tudni a Nas-ról a saját fórumába nézz szét.Általános leírás szerintem nincs de egyszerű mint az 1x1.
-
Madoc
veterán
válasz
luigi106 #4213 üzenetére
Valamit félreértessz. A mede8er-nek semmi köze a zyxel-es torrentezéshez. Az egy Nas.letölt és amit letöltött azt sambán-nfs-en -dlna-n meg tudja osztani gond nélkül a lejátszóval. Saját menüjéből telepíthető a torrent kliens.Ennyi.Nekem nsa 325v2 van két winyóval és tökéletesen teszi a dolgát.
-
Bandikut
tag
válasz
luigi106 #142 üzenetére
A médiakönyvtárban nem a jukeboxot látod, ezért nincs háromsoros megjelenítés. A jukeboxot csak a kedvencekből érheted el. Hozzá kell adni a meghajtót vagy könyvtárat a kedvencekhez, lefuttatni egy scant, és ha sikerült meg fog jelenni a háromsoros nézet, ha elrejted a média infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest