- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kene84
aktív tag
Eddig is be volt pipálva és csak a filmek esetében írja, hogy dolgozik és másolja az xml-t illetve a jpg-ket.
Egyébként Te ezt próbáltad? Neked működik?A fura az, hogy a yadis\workspace\data alatt megvan az adott sorozathoz tartozó xml-k ill. jpg-k.
De a yadis2mede8er nem nyúl hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Kumesz26
csendes tag
Szia Rappit4! igen beraktam a kedvencek közé. Rendesen le is töltött hozzá minden adatott borított mindent és ha normál modban vagyok rendesen borítóval együtt látom az összes filmes könyvtárat de amint átkapcsolom a beállításoknál jukebox modba azonnal csak egy üres könyvtárat látok.... nem tudom mit nézhettem el... A legújabb gyári 1.0.5 firmware van fent.
Előnézeti mod bekapcsolva, Jukebox bekapcsolva -
StLui
veterán
Nem lehet simán megoldani a borítókat, stb sorozathoz filmhez zenéhez. xbmc-n ez elég könnyű, még egy ilyen fogalmatlannak is mint én vagyok, ja és nem tudom jönnek-e a magyar borítók, tartalmak stb.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Na akkor most sorozat macera, vagy nem is lehet, csak vagy film vagy sorozat, zene meg még kitudja?
ez most nem olyan bíztató, (xbmc nekem most 5 perc volt újratelepítés utáni beállítás, persze sok film kézi felismertetése ebben nincs benne)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ejelhar
senior tag
Ööö.....aszem itt lehet némi különbség a playerek között. Ez a Dune alatt készült, viszont ott másként működik a yaDIS. Ha jól sejtem az itteni eszmecseréből, Medeer alatt a filmek könyvtáraiba rakja bele a cumóit, ellenben Dune alatt egy yadis könyvtárba. Az utóbbi esetében innen indítható a yukebox, a sima file tallózás nem változik.
-
martinkeet
aktív tag
A lejátszó menüjében a torrentklienst bekapcsolod,ekkor kiír egy IP,és port címet.
Ezután az IP-címet a port-tal együtt bepötyögöd az asztali géped böngésző címsorába.
Ha jól csináltad a mediaplayer torrentkliensét fogod látni a böngésződben. Ez az IP-cím igen sűrűn változik,érdemes mindig rápillantani a torrent bekapcsolásakkor.
Miután lementetted a kiszemelt torrent file-t (film,játék,stb..),az asztali géped böngészőjében látható torrentkliensben az "Open"-re kattintasz,itt kiválasztod az lementett torrent fájl-t,majd "upload",és kész.
Ne használd közvetlenül a lejátszó kliensét,vagyis a TV-n,mert az teljesen lefagyasztja készüléket.
Korlátozd a sebességeket is,mert az én 90/30 Mb/s sebességű netem kiakasztotta.
Én mindig a PC-n ellenőrzöm a torrenteket.
A torrentek akkor is futnak,ha a számítógépedet kikpacsolod.
A letöltött dolgokat megtalálod a külső adattárolód 'transmission' nevű mappájában.
Azt hiszem ennyi.
Huhh...jó hosszú lett![ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Megtaláltam a jó beállításokat, megoldódott a felbontási probléma, köszi a segítséget.
A yaDIS jól működik, kivéve amikor sorozatokkal találkozik. Pl. a "Skins" sorozatot (de mondhatnék sok mást is) semmilyen módon nem tudja beazonosítani. Van valami ötletetek, hogyan lehet ezt kiküszöbölni a manuális beállításon kívül?
-
martinkeet
aktív tag
Lényegében a PC felett veszed át a teljes irányítást,ebből fakadóan bármilyen eszközt elérsz ami a PC-hez van csatlakoztatva.
Egy az egyben az asztalt látod a telefon,vagy a tablet kijelzőjén. Még egered is van.
Hátránya,hogy a számítógépnek bekapcsolva kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Mi van a menűvel?...erősítőről pedig szó sem volt! Menűt nem támogat a Mede8er nem vette meg a jogokat.Nem kell kikapcsolni ha jó a release mennie kell automatikusan,átvált a tv 3D-re.
A kábel mizériába nem mennék bele de egy régi kábellel nem megy a 3D....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Pontosan vágom a hdmi szabványokat.Nem is arra gondoltam hogy 1.3 vagy 1.4 vagy high speed with ethernet...hanem régi kábelen nem megy át full hd 3d kép...a többi kókányolt 3d nem érdekel...
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Azt nem tudom ,mert nem szedtem szét a kábelt,de kb két éve rendeltem egy már nem is emlékszem milyen shopból.Kinézetre elég vastag,aranyozott csatlakozó na mondom biztos jó lesz a 600-as mede8erhez ....erre sehogy sem akart 3D-t adni.Kapcsolgattam mindent ES7000 tv-m van szóval kipróbáltam mindent míg végül arra jutottam kicserélem a kábelt...na vazze egyből mint az Avatar olyan csodálatos effektekkel,látvánnyal,hogy még a kábel kidobását is elfelejtettem. :
Szóval relatív de nekem a régi most a két évet jelenti...[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Sanyyka
aktív tag
-
martinkeet
aktív tag
Sosem értettem,hogy az esetek 80%-ban miért az ios-ra kezdenek el fejleszteni,majd ezután hónapokkal lesz meg a droidos változat.
Már rég több az android,mint az ios,és a link nem is friss!
Android vs IosSzerk: bár az alma tabletjét kihagytam a számításból...
...a lényeg,hogy többen örülnének itthon egy androidos proginak,mint az almásnak[ Szerkesztve ]
-
mikoljan
tag
Mondjuk ez szubjektív, de szerintem sok hasznos funkció került bele. Nekem mondjuk a legjobban várt újítás az volt, hogy a sorozatokhoz a TVRename által készített Episode Thumbnails-ek is szépen megjelennek, ha a lejátszóban az Auto View-t bekapcsolom. Ezzel sokkal tetszetősebbek a sorozatok kinézete.
Én nem rendelkezek iPhone-nal/iPad-del de az app az nagyon jónak néz ki a képek alapján. Remélem hamarosan Android-ra is készül egy hasonló program.
Régebben olvastam egy másik topicban egy fórumtárs szerette volna az egyik kedvenc magyar rádióját a Shoutcast-hoz hozzáadni. Elvileg ez most már megoldható, ha a playlistbe a példa szerint betesszük a rádió címét.
- - - We Enter Into The Future - - -
-
jamez
senior tag
köszi a válaszokat.
Érdekes a 1000-es 70e ft az iponnál. a 800-as 58e a 600-as 51e wifivel.
pedig nincs nagy különbség. Nézegetem a dune-ket és a popcornt. A mede 5 év garival elég jó.
Nem tudok választani...Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Bandikut
tag
Lényeges lehet még az is, hogy a 800-ban rögzített a HDD, az 1000-ben egy mozdulattal cserélhető. Az 1000-nél van IR hosszabbító csatlakozó is. Az 1000 háza masszív fém, a 800 műanyag (sokaknak nem tetszik az 1000 dizájnja, de érdemes kézbe fogni, mielőtt dönt az ember!!)
Szerintem kijelző egyiken sincs, a 800 több kezelőgombbal rendelkezik az előlapon, mint a 600. Fontos felhívni arra is a figyelmet, hogy az USB 3.0 csati slave (vagyis akkor használható, ha a számítógépről másolunk a lejátszóra).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest