Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen a mirai obuda egy szar.
nincs mit hallgatni a másik oldalon, 12 éve ott vettem a kocsit, mindig oda vittem szervizre. a gárda lecserélődött. nem értem miért nem hív fel, ha bármi van a kocsival, korábban megtették, és bármi volt, mondtam csinálják. most is ezt mondanám, kis túlzással a pénz nem számít. csak az bosszant , hogy fel sem hívott, se a fék miatt, se most a silent miatt. és nekem van költségem , mert hozom viszemmel küldöm a kocsit ez alkalmanként 17k. értem én, hogy öreg autó, meg oda se dugom a képem, de NA.
és a hozom viszem papi , aki belsős emberük lehet, mondta, hogy azért készült el 9-re a kocsi, mert kevés a munka a nyár miatt. ráadásul a tavalyi fék dolgot műszakival együtt követték el. vagyis a műszakin átment, majd 2 hónap múlva sikított, gondolom elkopott.
már felmerült, hogy mérgemben elviszem kakasdra a kocsit. csak azért az bazi sok idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
T0mBd1gg3R