Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Nem ismerem az a motort, de ha hasonlóan mint 2 literesnek a szelepdekliben van az injektor, akkor az is belepufog az olajtérbe ha kiégett a tűzkarika. Azt pedig lehet hallani alapjáraton, ha leveszed az olajbeöntőt
Ha van egy videó endoszkópod akkor azzal szépen meglehet nézni hogy van felszívott szennyeződés az olajszívagyú "szívókosaránál". Anno először én is levettem amikor tűzkarikás volt (cirka 7 -8 ezret mehetett vele úgy a nejem) Mindenki azt mondta hogy ez kivégezte a motort, cirka egy negyed kiskanálnyi mocsok volt a szűrőrózsán
Ezzel csak azt akarom mondani ha meg van az előírt olajcsere akkor nincs nagy gond. Én a gh dieselnél 25 ezrenként cseréltem olajat, mióta a nejem használja, azóta 20 ezrenként mert éppen csak annyit megy egy év alatt.
A benzinest a 2,5 -re értettem, de mindegy az lényegtelen kicsit elkalandoztam fejben
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel csak azt akarom mondani ha meg van az előírt olajcsere akkor nincs nagy gond. Én a gh dieselnél 25 ezrenként cseréltem olajat, mióta a nejem használja, azóta 20 ezrenként mert éppen csak annyit megy egy év alatt.
T0mBd1gg3R