Új hozzászólás Aktív témák

• znagyZ

csendes tag

Én egy már-már misztikusnak tűnő (legalábbis számomra) megoldásában szeretném a segítségeteket kérni. Kb egy hónapja vettem ezt a :((( Maxtor Personal Storage 3200 vinyót... 320GB, amit szépen fel is töltögettem azóta... pár napja viszont jópár könyvtár elérhetetlenné vált. A windowsxp csak annyit közöl hogy hozzáférés megtagadva, meg hogy ellenőrizzem neme írásvédett nincse használatban a fájl... szóval úgy tűnik mintha nem lenne jogom a könyvtárak megnyitásához, ami eléggé érthetetlen számomra. Ha rendszergazdaként jelentkezek be akkor se hagyja, annál magasabb hozzáférést meg nem ismerek windowsban.CHKDSK-t futtatva látom hogy 280GB foglalt a többi szabad, viszont ha a könyvtárak összméretét nézem akkor már csak 86GB az összes adatmennyiség. (ha korlátozott felhasználói fiókból használom akkor még ennyit sem lát...akkor csak kb 4GB hozzáférhető) Nem igazán értem mi a lapján dönti el hogy mi hozzáférhető és mi nem...ja igen és ami miatt írtam hogy misztikus a dolog, hogy először csak 1-2 könyvtárba nem tudtam benézni - kb. 50GB - ezeket a cuccokat ugyanakkor másoltam fel - azóta viszont olyan konyvtárakat se tudok megnyitni, amik korábban rendben voltak. Egyébként a meghajtó mindig I: ként jelenik meg akkor is ha nincs előtte semmi csak a C: meg a D: Van valakinek bármi ötlete hogy mi lehet ez az egész?
    Kösz
    Z

Új hozzászólás Aktív témák