- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubek77
újonc
válasz
gabcsdeath #273 üzenetére
Üdv!
Köszi.
De Upo kollégának igaza van, levélnehezéket csinálna belőle.
Ezért vadászom 2.3.1-es rom-ra.
Üdv, -
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath #273 üzenetére
Nem ajánlanám felrakni, eddig még senkinek nem lett jó, téglát csinál a tabletből. Egész más a rendszer, a hardver is más lehet, azok még 512 ramosak, a 4-esek meg 1 gigások. Kellene valakinek mentenie 2.3-at, nekem nincs olyan készülékem. Azzal meg lehetne próbálni újrarakni. Esetleg megnézni hogy valami szétcsúszott-e belül.
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath #258 üzenetére
ha megkérnélek feltudnád rakni még egyszer valahova mert nekem hibás képfájlt jelez a gép köszönöm a türelmetek
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath #260 üzenetére
Köszi de sajna nem tudom benyomni a hibakeresést igy nem tudokaz adb vel mit kezdeni ennyit ir ki hogy virusos és csak a tulaj tud letölteni virusos filekat
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath #254 üzenetére
Köszi de ugyan úgy virusosnak látja a rom pedig hibásnak mutatkozik
-
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath #250 üzenetére
Igen, az lenne a legjobb ha fel lehetne rakni az oma touch recoveryt, ott egy wipe data és kész. De ahhoz is kell adb. Ha nincs bekapcsolva a debugging akkor nem nyert, akkor tényleg újra kell rakni. Azzal még az a gond hogy tudni kéne hogy 2.3-as vagy 4-es android van rajta. Ha 4.0 vagy 4.1 akkor itt van a fórumban letöltési link, 2.3-at még nem mentett le senki, azt nem tudjuk újrarakni. Oda nem jó a 4-es mentés, más a hardver, tönkreteszi a gépet.
-
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath #248 üzenetére
Nem kell jdk és sdk, felesleges több gigát letölteni annak aki nem akar fejleszteni.
A driverek mellé feltetem egy adb telepítő csomagot, 500kB !
Egy gond lehet vele, ha az adb debugging nincs engedélyezve a készüléken akkor nincs adb elérés.
Az a --wipe_data az nem adb parancs, hanem a recovery parancs argumentuma. Úgy lehet elérni, hogy ha van működő adb kapcsolat. Be kell írni parancssorba az
adb shell
parancsot. Ekkor ad egy másfajta promptot, ez a shell. Itt kell beírni a
recovery --wipe_data
parancsot. Ha van recovery parancs a tabon akkor újraindul és megcsinálja. Nincs kéznél készülék, de szerintem nem fog menni.Másik megoldás a fastboot, itt a parancssorban ezt kell beírni:
adb reboot bootloader
Újraindul a tab fastboot módban, ha még nincs akkor az illesztőprogramokat itt is kell telepíteni. Utána a fastboot -w
parancs hatására megcsinálja a factory resetet. Az adb telepítőmben van fastboot parancs is, onnan lehet azt is indítani. -
MaxTabc7
újonc
válasz
gabcsdeath #246 üzenetére
és azt honnan tudom letölteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest