Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubek77
csendes tag
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Üdv!
Köszi.
De Upo kollégának igaza van, levélnehezéket csinálna belőle.
Ezért vadászom 2.3.1-es rom-ra.
Üdv, -
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Nem ajánlanám felrakni, eddig még senkinek nem lett jó, téglát csinál a tabletből. Egész más a rendszer, a hardver is más lehet, azok még 512 ramosak, a 4-esek meg 1 gigások. Kellene valakinek mentenie 2.3-at, nekem nincs olyan készülékem. Azzal meg lehetne próbálni újrarakni. Esetleg megnézni hogy valami szétcsúszott-e belül.
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath
üzenetére
ha megkérnélek feltudnád rakni még egyszer valahova mert nekem hibás képfájlt jelez a gép köszönöm a türelmetek
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Köszi de sajna nem tudom benyomni a hibakeresést igy nem tudokaz adb vel mit kezdeni ennyit ir ki hogy virusos és csak a tulaj tud letölteni virusos filekat
-
monkyx
tag
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Köszi de ugyan úgy virusosnak látja a rom pedig hibásnak mutatkozik
-
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Igen, az lenne a legjobb ha fel lehetne rakni az oma touch recoveryt, ott egy wipe data és kész. De ahhoz is kell adb. Ha nincs bekapcsolva a debugging akkor nem nyert, akkor tényleg újra kell rakni. Azzal még az a gond hogy tudni kéne hogy 2.3-as vagy 4-es android van rajta. Ha 4.0 vagy 4.1 akkor itt van a fórumban letöltési link, 2.3-at még nem mentett le senki, azt nem tudjuk újrarakni. Oda nem jó a 4-es mentés, más a hardver, tönkreteszi a gépet.
-
Upo
addikt
válasz
gabcsdeath
üzenetére
Nem kell jdk és sdk, felesleges több gigát letölteni annak aki nem akar fejleszteni.
A driverek mellé feltetem egy adb telepítő csomagot, 500kB !
Egy gond lehet vele, ha az adb debugging nincs engedélyezve a készüléken akkor nincs adb elérés.
Az a --wipe_data az nem adb parancs, hanem a recovery parancs argumentuma. Úgy lehet elérni, hogy ha van működő adb kapcsolat. Be kell írni parancssorba az
adb shell
parancsot. Ekkor ad egy másfajta promptot, ez a shell. Itt kell beírni a
recovery --wipe_data
parancsot. Ha van recovery parancs a tabon akkor újraindul és megcsinálja. Nincs kéznél készülék, de szerintem nem fog menni.Másik megoldás a fastboot, itt a parancssorban ezt kell beírni:
adb reboot bootloader
Újraindul a tab fastboot módban, ha még nincs akkor az illesztőprogramokat itt is kell telepíteni. Utána a fastboot -w
parancs hatására megcsinálja a factory resetet. Az adb telepítőmben van fastboot parancs is, onnan lehet azt is indítani. -
MaxTabc7
csendes tag
válasz
gabcsdeath
üzenetére
és azt honnan tudom letölteni??

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest