- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
válasz fokukac #1058 üzenetére
Walsall-ban élünk, de most itthon vagyunk, hála az égnek. Attól hogy valaki külföldön él, ez a hazája, és attól még dühítheti, ha valaki tuskó. Hát csak ezért.
A reptéri balhé a mi idegeinket is kikezdte, mivel minket is érintett. Együttérzek azokkal, akiknek a MÁV-os sztrájk kellemetlenségeket okoz. Hidd el, bele tudom élni magam.Most hogy szóltál, átírom az adataimat. Kösszentyűűűűűűűűűűű.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Jászberényen át leginkább.
Amúgy mé nem szentgyörgyöt mondtad már akkor ? Busz nem nagyon jár Szolnokra, régebben egy ment felőlünk, 14.30kor indult a Népstadiontól.Ja meg talán volt egy 12.45kor is, de az apáti felé tett még egy kitérőt...És az az 5 óra nem 5 óra, hanem 3
Ha szentgyörgyit eljut valaki, megpróbálom megoldani, apu szolnokig bevigye kocsival...
Na most néztem. A jánoshidait nem értem miért annak írja, az a szentgyörgyi busz.
Az ott rak le apu boltja előtt, apu meg pont addig dolgozik, amikorra a busz odaér.... 20 perc alatt Szolnokon van kocsival .[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha a cég tulajdonosa eladja a céget a menedzsment segítségével, akkor a menedzsmentnek miért jár a cégből? Vagy nyugaton is demagógia megy?
Egyébként a Kádár rendszer idején a társadalmi munkával létrehozott érték kit illet meg például demagógiamentesen?
Bár 90-ben mindenki azt kapta, ami járt neki. Mondja az, aki nem ló*t kapott...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
bajuszati
tag
itt a pont
követeljenek béremelést, vagy 13 havi fizut, de hogy 250k csak mert a főnök üzletelt.
Egy jó kis írás a BOON on olvastam.
Tisztelt Dolgozó!
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton
szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk.
Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:
- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával
kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az
Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000
milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk
régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk
dolgozott.
Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben
részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által
felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk
tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési
kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport
felhalmozott tőkevesztesége után
Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk
a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2008. március
1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően
részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a
fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen
törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel
élni kíván, azt postafordultá val jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető
Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételé vel ismételt
egyenlegközlőt továbbítunk önnek.Biztos volt már , de....
-
(Darkwood)
őstag
Én csak reagáltam, hogy nem a semmi közepén voltak ( ahogy ő mondta veszélynek kitéve), hanem Maglódon! Nem mindegy!
Nem örülnék, de nem is volnék veszélyben!
Ki mondta, hogy tisztára akarom mosni??? Én nem sztrájkoltam ma, mert nem láttam értelmét!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Mármint őszi vonatbaleset!
Szerintem, akkor ilyen elmélet mellett zárjuk be a Volánt is, nem?Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
fokukac
nagyúr
ezen ötlet mintájára ki lehet, hogy ki kéne szervezni a vasút működtetését is a guglinak
lehet, hogy jobban járnánk
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
(Darkwood)
őstag
Akkor Szeged Bp. Nyugati között egész jó a helyzett, mert az 191km és 2:30 minutes alatt teszi meg...!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
adalbert1
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Hujikolp
őstag
véletlenül nem a vác-göd-nyugati volon mész?
a héten asszem csak kedden nemkésett a vonat, amugymeg 10-20 perces késéssel érkezett mindig be az a vonat. a sulim igazgatója már olyan lépést akar tenni h vagy elöbb bekell minden diáknak érkeznie, vagz egy órával késöbb kezdődik a tanítás ami azzal jár h egy órával késöbb mehet haza mindeni. itt csak azzal van a gond, aki messziról jár be. annak a legnagyobb a szívása.
valaki esetleg nemtudja h miért késik minden áldott reggel a vonatok 10-20 percet? és semmi tályékoztatás. -
V_Zoli
aktív tag
Csak nem értem a ''MÁV fejeseit'' miért motorvonatokat kell venni?
Abból a pénzből sztem ha személy kocsikat újítanának fel jobban járna mindenki....de mind1 mi ehhez mi nem érthetünk
Másik meg az hogy miért az elővárosi közlekedést fejlesztik...mikor azt használják ki az emberek legkevésbé (De ez csak az én személyes véleményem)''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
-
Joco
aktív tag
A legjobb ebben az, ha kimész lekésed az IC-t(teszem az pécsről, látom egész sokakat érint) és akkor jöhetsz bokorugróval, merthogy ugye IC jegyet másnapra kapnál Tehát ideális esetben is buksz 2 óra menetidőt+amig a következőre vársz ;)
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
Új hozzászólás Aktív témák
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Suzuki topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest