Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic
üzenetére
1, Nem a vállalt célállomáson állt meg! -----> sztrájk helyzetben ez előfordul. Én is éltem már meg 1 évvel ezelőtt.
2, Az amúgy sem olcsó jegyet végig fizette ki minden utas! -----> vissza lehet kérni az árát!
3, Olyan településen állt meg és nem volt hajlandó továbbmenni a vasutas, ahonnan egy és háromnegyed óra múlva indult egy! darab Volán busz. Egy busz a többszáz utasra?! -----> sztrájk helyzetben előfordul!
4, Kisgyerekek, csecsemők, terhes anyák várakoztak ott órákig, a 6 fokban arra, hogy valahogy bejussanak Budapestre.-------> sztrájk helyzetben előfordul!Én nagyon sajnálok mindenkit, de a sztrájk fogalmát nem hiszem, hogy definiálnom kéne! Leszögezem mégegyszer: Nem vagyok a sztrájk pártján, mert nagy részével nem értek egyet, de ha ők sztrájkolni akarnak, akkor csinálják! Próbálom objektíven látni a dolgokat!
-
válasz
paramedic
üzenetére
eleve nem is beszélve arról, hogy ha bejelentik szombat délben, hogy éjféltől sztrájkolnak, az elégséges tájékoztatás? ha valaki elutazik hétvégére, az hogy jut vissza? kapják be. Amúgy az én barátnőm sem ért ide ma vidékről, szóval ezért is morcos vagyok. Sőt, holnap se fog, ha nem indulnak a vonatok. Ergo mehetek érte kocsival a semmirekellő banda miatt. Hihetetlen.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic
üzenetére
Én megértem, hogy dühös vagy, de ne ennyire sztereotipikusan írd le a véleményed a "sínbohócokról", mert nem mindenki ilyen! Én sem!
A másik dolog: persze, hogy nem fordult meg a fejedben, hogy műtét közben kigyere, mert egy ember életéről van szó, de a sztrájk tudtommal nem kerül ember életbe, max. marha nagy idegességgel jár, amit persze meg is értek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez jó