- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic #766 üzenetére
1, Nem a vállalt célállomáson állt meg! -----> sztrájk helyzetben ez előfordul. Én is éltem már meg 1 évvel ezelőtt.
2, Az amúgy sem olcsó jegyet végig fizette ki minden utas! -----> vissza lehet kérni az árát!
3, Olyan településen állt meg és nem volt hajlandó továbbmenni a vasutas, ahonnan egy és háromnegyed óra múlva indult egy! darab Volán busz. Egy busz a többszáz utasra?! -----> sztrájk helyzetben előfordul!
4, Kisgyerekek, csecsemők, terhes anyák várakoztak ott órákig, a 6 fokban arra, hogy valahogy bejussanak Budapestre.-------> sztrájk helyzetben előfordul!Én nagyon sajnálok mindenkit, de a sztrájk fogalmát nem hiszem, hogy definiálnom kéne! Leszögezem mégegyszer: Nem vagyok a sztrájk pártján, mert nagy részével nem értek egyet, de ha ők sztrájkolni akarnak, akkor csinálják! Próbálom objektíven látni a dolgokat!
-
fokukac
nagyúr
válasz
paramedic #768 üzenetére
eleve nem is beszélve arról, hogy ha bejelentik szombat délben, hogy éjféltől sztrájkolnak, az elégséges tájékoztatás? ha valaki elutazik hétvégére, az hogy jut vissza? kapják be. Amúgy az én barátnőm sem ért ide ma vidékről, szóval ezért is morcos vagyok. Sőt, holnap se fog, ha nem indulnak a vonatok. Ergo mehetek érte kocsival a semmirekellő banda miatt. Hihetetlen.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
paramedic #736 üzenetére
Én megértem, hogy dühös vagy, de ne ennyire sztereotipikusan írd le a véleményed a "sínbohócokról", mert nem mindenki ilyen! Én sem!
A másik dolog: persze, hogy nem fordult meg a fejedben, hogy műtét közben kigyere, mert egy ember életéről van szó, de a sztrájk tudtommal nem kerül ember életbe, max. marha nagy idegességgel jár, amit persze meg is értek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest