- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Az app már régóta vacak jól eldugták benne eddig is, de most a webes felületet sem találom csak ezt a használhatatlan szart:
EMMA | Útvonal nézetVitézy Dávid - Már tegnap terjedt a hír, hogy az elmúlt... | Facebook
-
-
törölt tag
Na igen. Én ezért nem veszek előre csatlakozást. Sőt vissza felét is, csak ha ár biztos.
Én úgy tapasztalom, hogy a beérkező (külföldről érkező) vonatok is késznek, nem magyar sajátosság. Innentől meg borul a rendszer.Kicsit olyan mint a légi irányítás ott is vannak eleve bekódolt csúszások a rendszerbe.
Nem tudom, hogy oldják meg japánban, de az valami csoda -
törölt tag
Szerencsére, amikor utazgattam az országban erre-arra, akkor minden rendben volt. Maximum volt némi késés, ami néha pont jó is. Most meg nem mentem a héten, terv volt rá. Jó, hogy másképp alakult.
facebook
Azért jól jön ez a számsor, ha ellenőrizni akarod, az tényleg az-e, mert arról a vágányról vagy időpontról több is indul vagy mutat valamiért a kijelző.
-
lorcsi
veterán
Tok jo, ezek szerint ez a hiba mem csak nalam utott fel.. tenni viszont semmit
Nem semmi ez a mav inform kozlemeny is…a balatonira gondolok
Ki az a hetkoznapi vasuttal kozlekedo, akinek mond valamit az hogy:
Ic 868, 201, 878 ?
de még van vagy 6-8 ilyen számsor.. de minek ??ezek a mav dolgozokon kivul senkit nem erdekelnek… minek irjak bele ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest