- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Igen, három lehetőség van a fizetés ablak megjelenésekor, a másodikkal nekem is sikerül:
1. Bankkártya adatok megadásával
2. Jelszóval belépni a Simple fiókba
3. Simple app-al
Az utolsónál megnyitja a Simple appot amivel be vagy jelentkezve a fiókodba és nem kell jelszóval bíbelődni. De mindig azt írja, hogy nem sikerül teljesíteni...
Már újratelepítettem mindkét appot, mindhiába... -
vnorbi
aktív tag
Jeleztem ezt nekik e-mailben meg a Vonatinfo értékelésébe is beírtam az 1 csillag mellé, és semmi reakciót nem kaptam hónapok óta.
Az akár működhetne, hogy a városon belüli megállók egyesével fel vannak sorolva az Érintve résznél, de maga a kereső olyan buta, hogy így meg kihagy vonatokat, amik egyébként járnak. Amerre én járok, arra hétköznap a járatok felét nem találja meg, hétvégén meg 10-ből összesen egyet hajlandó kiadni. Emiatt még a 24 órás érvényességi idővel is teljesen használhatatlan számomra, lemondtam róla, használom a webes jegyvásárlást a működő keresővel, amíg azt is el nem rontják.
-
bhonti
aktív tag
Aki tudja, használja a Vonatinfo appot... abban lehet olyat, hogy csak "helyjegy nélkül". Viszont nem lehet "helyi utazás nélkül", és elkezdi a metrót ajánlani a simán és ingyen átmenő fehérvári vonat helyett. Szóval ez még így messze nem tökéletes. És regisztrálj a kettőben külön? Meg mért keres máshogy 2019-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest