Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azurooandrew
tag
Gondolom, hogy a MÁVapp Classic-on keresel járatokat és a MÁV+ alkalmazáson meg vásárólsz. (?)
Összességében én magam is erre a következtetésre jutottam, éppen ezért tartom szarvashibának a MÁV részéről, hogy a grafikus helyválasztás lemarad appban. Ha ez megvolna az amúgy rossz applikációban, akkor azon vásárolnék én is, de így már nem jó a deal.
Lazán kapcsolódik ehhez a kocsi menetiránya problematika a grafikus helyválasztás esetében, ez ugyanis még a weblapon sem derül ki, lutri hogy mi van előre vagy hátra - de ezzel simán együtt tudok élni.
-
Azurooandrew
tag
Pont ebbe szaladtam ma bele én is, nincs grafikus helyválasztás hiába raktam fel a telefonomra.
Amiért egyáltalán feltettem: MÁV+ applikációban elérhető 15% kedvezmény, az on-line https://jegy.mav.hu/ pedig már nincs ehhez hasonló kedvezmény - tavaly és előtte évekig volt.Elég ellentmondásos s furcsa, hogy mennyire tolják az appot, ugyanakkor nem tudja azt amit évek óta tud a sima webes felület.
-
Myers
senior tag
Köszi a választ. Így volt. Odafelé menet nem IC kocsiba ültünk, olyan jegyet is vettem. Bár felszálláskor végigmentem a vonat mellett, hogy vajon melyik lehet az a kocsi, amibe nem szabad ülni. Visszafelé IC-s jegyet vettem, a "2-es kocsiba". A pályaudvaron be is mondták, hogy a vonat a "2-es kocsival" kezdődik.
Az IC kocsiban volt történés is.
A kalauz átküldött 2 külföldit a másik kocsiba, gondolom nem IC-s jegyet vettek. Majd az út közepén felszállt egy néni, ő pedig a mögöttem ülő gyereket küldte máshová ülni. -
jackbacsi87
senior tag
Köszi szépen!
Évek óta használom a régi appot. Amikor kijött az új kipróbáltam, nekem az jött le, hogy kiadtak egy csiricsáré bétát, amit majd foldozgatnak menet közben.
Csak nem igazán látom a fejlődést. Vagy nem az az irány, amit én gondolnék. 🤣1633
sopruk Tényleg, a késés! Azt is valahogy furán mutatta a múltkor az új. -
sopruk
senior tag
Múltkor felraktam én is és ez rögtön feltűnt nekem is, hogy az állomásokat nem mutatja.
Valamiben előre lépés, másban meg hátra...
Éppen utazom, várok a csatlakozásra, gondoltam ránézek a járatomra, ami mily meglepő, éppen késik.
És mit látok, az éppen aktuális kiesési időpontot írja indulási időpontnak. Ha jobban belemegyek, akkor írja kisebb betűkkel az eredeti indulási időpontot
Hát ez szép! Ha behozza a késést, simán lekési az ember a vonatot, ha nem figyel
Vissza fogjuk még sírni a régi appot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Crimson Desert
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Exodus: lassan jönnek a játékmenet-részletek, a hangulat pedig nagyon ismerős
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kalauz átküldött 2 külföldit a másik kocsiba, gondolom nem IC-s jegyet vettek. Majd az út közepén felszállt egy néni, ő pedig a mögöttem ülő gyereket küldte máshová ülni.
)