Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pfff, ma bemondták a tv-ben " veresegyház-vác felé járnak a vontatok" na mondom eddig itt-ott ment, most már tutira jó lesz,kimentem 8:40-re az állomásra egyedül vártam 9:20ig aztán húztam haza
8:54 kor kellett volna jönnie) nem a sztrájkkal van a bajom, hanem azzal, hogy emiatt a retkes volánon kell utaznom, amin pont a sztrájk kezdete napján a csuklós buszt felváltották a "king long" nevű japó buszok, bazz kb 1000 ember van egy negyed annyi férőhelyes buszban , eddig még nagyjából ok lenne , de ennek az 50%-a tapló
, az meg a másik , ha fel sem férek....... ( legalább ma nem voltam suliban
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
8:54 kor kellett volna jönnie) nem a sztrájkkal van a bajom, hanem azzal, hogy emiatt a retkes volánon kell utaznom, amin pont a sztrájk kezdete napján a csuklós buszt felváltották a "king long" nevű japó buszok, bazz kb 1000 ember van egy negyed annyi férőhelyes buszban , eddig még nagyjából ok lenne , de ennek az 50%-a tapló
)