- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Cracovia nemzetközi gyors dettó.. A kocsik hátsó felét (talán még többet is) Hatvannál lekapcsolják (és megy Salgótarjánba), ebben a részben átlag 1kocsira jut két ember, tök üres. A másik fele, ami Miskolc felé megy tovább, aztán Hidasnémeti, az meg tömve van. Ráadásul az első kocsi csak külföldi forgalomnak van fenntartba azt hiszem. Biztos van valami oka ennek is, csak akkor elég idegesítő tud lenni.
Egyébként elég sokat vagyok kénytelen vonattal utazni, a szolgáltatást már kezdem megszokni, fel se veszem az apróságokat, hogy nincs fűtés, kések, viszont a kedves utastársakat elég nehéz. Az egész társadalom képviselteti magát..de ez már off.
brownus: az azért nem működne szerintem, mert a kedves utazóközönség úgy intézné, hogy ne működjenek az automaták, aztán arra lenne fogva a jegy meg nem vásárlása. Persze az emberek elenyésző száma miatt volna ez így, a többség biztosan szívesen fogadná, főleg mikor keletiben kéne jegyet váltani délután 5kor.. (volt, hogy több mint egy órát vártam, na azóta veszek mindig menettértit)[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest