Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Én tavaly nyáron játszottam ezt (Angliai interrail), és valóban sokkal igényesebb és kultúráltabb bizonyos szempontból ott a vasút. De azért ott se minden fenékig tejfel: pontosságban én úgy gondolom jobbak vagyunk. Angliában rengeteg különböző vasúttársaság van, és olyan érzésem volt hogy mindegyiknek máshogy jár az órája, csomó csatlakozást nem tudtam elérni, mert késett valami... Pl. a Virgin nevű vasúttársaság, az katasztrófa volt, hozzá képest a MÁV óramű pontosságú

De tény, hogy a vonatok, ha egyszer elindulnak, sokkal gyorsabbak, és a színvonal... nem létezik olyan hogy másodosztály, ott csak normál és elsőosztály van, és a normál olyan mint itt az ic elsőosztály. Najó, nem mindenhol, de pl. gner-en... élmény volt utazni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs