- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPéter
aktív tag
De hiszen leírtam...a másik gépben hibátlanul megy. Akkor nem hiszem, hogy a kártya lenne a hibás. Még a DualHeadet is kipróbáltam., megy rendesen. Rákötöttem a Fujitsu TFT-t is, meg a CRT-t egyszerre és vitte.
Csak az első hozzászólásomban említett gépben nem megy.
Eltávolítottam a Detonatort, semmi változás.
[Szerkesztve] -
FPéter
aktív tag
Ja és gyönyörűek a színei :'(
-
FPéter
aktív tag
TOMATO V693 alaplap, 700MHz Celeron, 256 MB SDRAM: A kártya megy......
WinXP felismerte, telepítette és nem tűnt el a kép mint a másik gépnél. Rákötöttem az LCD-t és vidáman megvannak. A Detonatort letöröltem a problémás gépről, újratelepítettem a Matrox drivert, a probléma viszont fennáll. -
FPéter
aktív tag
Az én TFT-m kiírja, hogy '' Frequency out of range. Please change back to 1280x1024@60Hz ''
Egyébként a TFT egy Fujitsu-Siemens C19-1 19'', nagyon szereti az 1280x1024@60Hz-t, de 75-ig bírja. Aztán pedig kiírja, hogy menjek a fr...ba.
Most kirpóbáltam CRT-n, ott is üres képernyőt produkál.
Indításkor 60Hz az induló freki.
Nap:
A Detonatort nem szedtem le! Most az következik. De régebben is így cserélgettem az NVidiat és a Matroxot, akkor még nem zavart be.
A Matrox driver verziója: 01/26/2004, 5.92.006.0 (ez tudtommal a legújabb)
Az NVidia: 6.14.10.5303 -
FPéter
aktív tag
Bocs, szarakodott a netszolgáltatóm.
Szóval engem a Te elméletedben csak annyi zavar, hogy a TFT monitor kiírja, ha a frekvencia túl magas neki. De itt sötét maradt a kép...
Ha pedig állítani akarok bármit is (még a színmélységet sem tudom), akkor azonnal becsíkosodik a kép és lefagy az egész gép.
Nem értem. Szerintem nem a monitor a hibás, mindjárt megnézem CRT-vel. -
FPéter
aktív tag
Most próbáltam ki a Gef2Ti-vel. Átállítottam a 100Hz-re, de a monitor kiírta, hogy állítsam vissza. A Matrox indításnál viszont teljesen fekete képernyőt produkált. Viszont kipróbálom, köszi a segítséget!
-
FPéter
aktív tag
Érdekes megközelítés...de azért idegesít, hogy nem megy. És 640x480-ban is szebbek voltak a színei, mint a gef2 Ti-é. Persze lehet, hogy ezért nem éri meg.
-
FPéter
aktív tag
Igazad van
NVidia Ti4200 128 MB, NVidia Gef 2 Ti, Ati mach64, S3Trio
Ja meg az alaplapra integrált Intel.... -
FPéter
aktív tag
Azért kellene, mert tudom, hogy sokkal jobb képe van mint a többinek...
-
FPéter
aktív tag
Este kipróbálom másik gépben.
A driverek közül már mindet kipróbáltam...
PowerStrippel lejjebb vettem a teljesítményét, hátha azért...de az se volt rá hatással. Csak lassabb lett. -
FPéter
aktív tag
Sziasztok!
A minap kíváncsiságból betettem a Matrox Millennium G450 DualHead 32MB DDR (AGP) kártyát a gépbe. Még régebben került a fiók mélyére.
A Windows betöltődött, természetesen 640x480-ban. Felismerte a kártyát, telepítette.
Újraindítottam a gépet, megint betöltődött 640x480-ban. Emelni akartam a felbontáson..1280x1024...crash. Csíkok jelentek meg, kecses összevisszaságban.Próbáltam alacsonyabb felbontást adni neki...azt tapasztaltam, hogy a kártyával kapcsolatos bármilyen változtatás után azonnal hibázik és lefagyasztja a gépet. Próbáltam gyári driverrel is, az eredmény ugyanez.
A gép:
1,8 GHz P4 400 MHz FSB, nincs húzva
CANYON 9BD2AS
A Matrox kártya. A rendes, amit most is használok az Gef 2Ti 32MB DDR
768MB DDR RAM
60GB Maxtor D540x
120GB Maxtor DiamondMax 9 7200 8 MB
A monitor Fujitsu-Siemens C19-1 LCD, ezért kellene az 1280x1024...
Köszi,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest