- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na meg ha kivennék az átugorhatatlan töltőképernyőket (utazós videók) és a mikro-töltések köré erőltetett in-game időhúzást (főleg az első részben a felvonók és lépcsők), amik már a megjelenés évében erősnek számító PC-n is kb. megduplázták a tényleg szükséges töltési időt, ma pedig teljesen feleslegesen húzzák az időt, maga a töltés egy hosszú pislantás (az új konzolokon is az lenne HDD/SSD-ről).
De LOL, miről beszélek én, mikor a MEA is tele van ilyenekkel.

Persze. Még előnye is van ennek a rokonságnak. Egyrészt aki csak eggyel játszik a kettőből, azt véletlen sem zavarja. Akik igen, azok közt pedig segít jobban felismerni a fantasy és sci-fi hasonlóságait, illetve átjáró lehet egyik a másikba (mielőtt rájössz, hogy kvázi nincs is különbség, csak másik skin ugyan azon a vázon).
Az a baj, hogy a vitathatóan, de szerintem sokak által elhibázottnak tűnő dolgokat is átemelik (->Archon) és ez esetben néha túl egyértelmű a copy-paste (totál Déjà vu az elején, hogy "na ott a Breach"). De ott vannak az alapvetően jó, csak már egy végigjátszás alatt unalmassá váló mechanikák, mint a forward station, militia missions, stb. Ezek fejébe (bár ez az én hibám) én általában kétszer szoktak végigjátszani ezeket a játékokat (megjelenéskor, majd kb. egy évre rá), így már nagyon ráunok minden ilyenre. (A ME3 az egyetlen, amit sohasem akartam többé elővenni, illetve utána már a megelőző ME részeket se. De ~5 év után már megenyhültem annyira, hogy a Remaster érdekelne...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OpenMediaVault
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest