- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Walters azt magyarázza, hogy az Andromédával (istenem, erről életem végéig az Androméda törzs című sci-fi fog eszembe jutni, nem a Mass Effect), sokkal kisebb mértékkel/mértékben (scale...skála? mérték? nem tudom hogy fordítsam) fognak kezdeni. Persze így is nagyon masszív lesz a játék méreteiben, de azt fogja sugallni, hogy itt még rengeteg felfedeznivaló van, nem azt, hogy "hopp, itt az egész galaxis és ennyi". --> Gondolom itt arra gondol, hogy talán nem rögötn olyan problémával fogunk kezdnei, hogy egyből az egész galaxis sorsa a tét. Másrészt lehet az Androméde kisebb részét fogjuk tudni bejárni, de az mondjuk alaposabban, nem bolygóscannalésből fog állni a dolog, vagy tökegyforma és tökkihalt bolgyók Makózásából.
A másik részben meg azt magyarázzák, hogy pl. a trailerben látható volt az Omni-blade, ugyanakkor fejlődés/változás volt rajta megfigyelhető. Ez a céljuk, hogy a korábban már látott dolgokon változtatnak, fejlesztenek, ugyanakkor a korábbi részekkel egyfajta konzisztenciát is fent akarnak tartani, így a fanok ismét láthatják ezeket a dolgokat, és remélhetőleg újra szeretni fogják őket. -->Ez a kontextusból kiragadott szövegből nem derül ki, de itt nyilván csak bizonyos dolgokra gondolnak.
Az N7 kapcsán is erről van szó, említik, hogy még az N7 jelzés is megjelenik az előzetesben, ami szintén egy nagy emlékeztető a fanoknak, hogy minden amit az N7 jelentett vagy képviselt, konzisztens marad a játékokban. Továbbra is a bajtársisságot, a többi karakter felőli támogatást reprezentálja. Azt jelenti, hogy részese vagy a csapatnak. --> Mondjuk ezt nem igazán értem, az N7 nem tudom mióta jelenti ezt a jtáékokban, max a ME3-as Vega és Shep párbeszédekből lehet ilyesmit eredeztetni, Shep többi barátja/társa ugyebár nem volt N7-es katona, szóval az én szememben biztosan nem ez a bajtársiasság szimbóluma a ME világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- További aktív témák...
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest