- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
Nekem még lenne bőven mit nyitni, ultra rare-m szinte semmi csak 2 fegyó. Mióta tudok goldozni, azóta jobban is tudok nyitogatni na meg néha váltok karit, ha még olyanra ami nem is annyira fekszik, de kevéssé unom meg. Így húztam fel egy krogan vanguardot, 14 körül már tudott goldozni, már 8-as meg asszem 6os ruzadja van nem olyan rossz. Kicsit ésszel kell, charge egy flekk shoti, probléma hogy a melee-n húzniuk kéne goldon mert elég gyengusz. Tegnap olyan bandát fogtam ki a parodoxon, hogy a evac helyre mind a 3 beállt kempelni.. mondom fasza, ráadásul kett, charge-olgattam előttük kersztbe egy dbig, aztán csak rájöttek hogy az objektivek miatt vkinek ki kell jönni, de utána rögtön ásták be vissza magukat. Hosszú kínszenvedős menet volt ne is mondjam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest