- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A ma jellemző DX12 módok szerintem leginkább csak a CPU-n segítenek (ha az fogta vissza a GPU-t DX11-ben), de ott is csak ha kicsit aránytalan a CPU/GPU teljesítmény, és inkább csak az AMD profitál belőle (mert DX11-ben az AMD a CPU érzékenyebb, míg DX12-ben az nV, de előbbi hamarabb látszik meg) nem a VGA-n (talán annyit, ha centikkel futott ki néha a VRAM-ból, de épp sikerült ezt jobban megoldani DX12 módban, hogy belül maradjon, de FHD-nál az csak <=4Gb RAM-al és magas beállításokkal szokott előfordulni. se 8Gb-al, se <Ultra textúrabeállítással).
És felőlem jöhet, de nem tudom miért veszitek készpénznek, hogy javul majd a teljesítmény az update-ekkel, szerintem max 50/50. Még olyan is lehet, hogy egyenesen lassul a játék, ha kijavítanak bizonyos grafikai bakikat (vagy ez elviszi azt az extrát, amit egyébként kihoznak belőle máshol).(#5520) CPT.Pirk - Bioware játék még sohasem kapott DX12-t (vagy Vulkan-t), csak Mantle-t, de azt nem utólag, hanem megjelenéskor (és nálam nagyon vegyes volt a kép, hogy melyik a jobb, próbaképp kacsolgattam ide/oda, de összességében mindegy volt: néha picit jobb volt a problémás helyeken a minimum fps, de gyakrabban voltak véletlenszerű apró grafikai hibák).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest