- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én írtam lentebb a RX 460 4GB-os verzióval a tapasztalatokat.
Röviden:
-medium környéki 1080p beállításokban okésnak mondható a játék, high-on meg egyszer jó, egyszer nem. Azt vettem észre, hogy akkor sem azonos a kiírt fps, ha egymás után kétszer indítom el a játékot, visszatöltve a mentést.
-tapasztaltam olyat, hogy látványosan nem működött az élsimítás és 20 körül volt az fps. Kiléptem, majd vissza és úgy már ment az élsimítás és az fps is 40 felett volt.
-azt a következtetést vontam le, hogy akkor van gond az fps-el, ha sok ellenség van a pályán. Pl. multiban a kör vége felé. Ezen kívül random "mikrolag" bármikor előfordulhat.
-mindezek mellett egy jobb RX 460 pl. a windforce verziók teljesen zajtalanok játék alatt. A játék meg tuti fog még kapni sebesség javító patcheket, vagy külön Dx12 módot. Ha az utóbbit megcsinálják, akkor teljesen okés lesz a 460-as is 1080p high-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest