- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
" ...a Milky Way-ben is ugyanannyira hihetetlen volt hogy szinte minden faj humanoid, mint itt is."
Ez így van, csak ugye itt kiemelten arról szól a történet, hogy egy másik galaxisba utazunk, elképesztően messzi, ismeretlen, idegen világokat fedezünk fel.
Az a legnagyobb probléma, hogy a játék még így, egy másik galaxisban sem képes kicsit sem elszakadni attól a ténytől, hogy emberek készítették. Tökre nem érzem úgy, hogy elhagytuk a Milky Way-t.
Ha megnézed, a legtöbb lény designjában visszaköszön valamilyen földi lény karakterisztikája, legyen az hüllő, rovar, emlős állat, madár, vagy éppen az ember (vagy ezek keveréke).
Léteznek olyan sci-fik, amelyek képesek erre.
Valaki korábban említette pl. a nem szén alapú életformákat.
De a mechanikus létformák is fejlődhetnek teljesen más módon, mint ahogy azt ezekben a játékokban az ember elképzeli.
És igen, mindez így volt a Milky Way-ben is, mégis be tudtam nyelni. Miért? Mert ott elsősorban nem arra volt kihegyezve a sztori, amit itt feljebb megfogalmaztam.
De ez az egész dolog nem is lenne ekkora probléma, ha a két humanoid faj mellett lenne még 4-5 nem humanoid.
Abban is biztos vagyok, hogy kis kreativitással egy mittomén...Yog-Sothoth-hoz hasonló lényt is integrálni lehet a játékmenetbe (fedezékrendszer, stb.).@LeslieGasp
Az Ashley számomra túlságosan mesterségesen nézett ki a felfújt szájával, egyébként meg szerintem egy fekete-fehér fapina volt. Abban igazad lehet, hogy Mirandát talán azért is bírják többen, mert több szövege volt.
De szerintem a sztorija is kategóriákkal érdekesebb volt, mint Ashley-é.@Szaby59
"Cora sem ennyiből áll, eleve az emberekhez való viszonya a biotikus képességei miatt eléggé hullámos volt"
Hát ez az, hogy súlyosan borderline személyiség-és identitászavaros szegény.
Mit keres a csapatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- LENOVO THINKPAD W540,MOBIL MUNKAÁLLOMÁS,15.6",FHD,i7-4700MQ,16GB/256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest