- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bár még a 3-at sem kezdtem el (csak a zenéket
), remélem hozza a 4 is a színvonalat
Szerintem elég valószínű hogy esetlegesen több karakter közül lehet majd választani, vagy több részre lesz osztva a sztori több karakterrel mint mondjuk a GTA V-ben. Remélem nem..Aminek még örülnék, hogy ha megint olyan ütős zenék lennének, mint a 2-ben voltak. Az elsőben is jó volt, de a 2. rész elektronikus-szimfónikus zenéi olyat ütöttek, hogy leraktam a hajam, a sondtrackeket már ronggyá hallgattam. A 3. részben viszont inkább összecsapottnak tűnik az egész...
A galaxis bejárhatósága saját hajóval viszont egyértelműen az egész játék base sztorija. Pont ez a húzója a ME szériának hogy van egy hajónk és arra megyünk amerre akarunk (nagyjából). A Normandy 1-2 meg amúgy sem volt annyira különleges, talán csak a rejtőzködő funkciója. Arra még kíváncsi lennék, hogy kiléphetnénk-e valaha a galaxisból.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), remélem hozza a 4 is a színvonalat