Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bár még a 3-at sem kezdtem el (csak a zenéket
), remélem hozza a 4 is a színvonalat
Szerintem elég valószínű hogy esetlegesen több karakter közül lehet majd választani, vagy több részre lesz osztva a sztori több karakterrel mint mondjuk a GTA V-ben. Remélem nem..Aminek még örülnék, hogy ha megint olyan ütős zenék lennének, mint a 2-ben voltak. Az elsőben is jó volt, de a 2. rész elektronikus-szimfónikus zenéi olyat ütöttek, hogy leraktam a hajam, a sondtrackeket már ronggyá hallgattam. A 3. részben viszont inkább összecsapottnak tűnik az egész...
A galaxis bejárhatósága saját hajóval viszont egyértelműen az egész játék base sztorija. Pont ez a húzója a ME szériának hogy van egy hajónk és arra megyünk amerre akarunk (nagyjából). A Normandy 1-2 meg amúgy sem volt annyira különleges, talán csak a rejtőzködő funkciója. Arra még kíváncsi lennék, hogy kiléphetnénk-e valaha a galaxisból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Garanciális Meta Quest 3 128GB + garanciális BOBOVR S3 PRO fejpánt 2 db akksival
- Apple MacBook Pro 16" M4 Max 14C CPU / 32C GPU / 36 GB / 1TB / Bolti Ára 1.7M
- Weikav Record Alice mechanikus billentyűzet
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T600 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Motorola EDGE 20 5G JIMMY GSM DEBRECEN
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), remélem hozza a 4 is a színvonalat