- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Bár még a 3-at sem kezdtem el (csak a zenéket
), remélem hozza a 4 is a színvonalat
Szerintem elég valószínű hogy esetlegesen több karakter közül lehet majd választani, vagy több részre lesz osztva a sztori több karakterrel mint mondjuk a GTA V-ben. Remélem nem..Aminek még örülnék, hogy ha megint olyan ütős zenék lennének, mint a 2-ben voltak. Az elsőben is jó volt, de a 2. rész elektronikus-szimfónikus zenéi olyat ütöttek, hogy leraktam a hajam, a sondtrackeket már ronggyá hallgattam. A 3. részben viszont inkább összecsapottnak tűnik az egész...
A galaxis bejárhatósága saját hajóval viszont egyértelműen az egész játék base sztorija. Pont ez a húzója a ME szériának hogy van egy hajónk és arra megyünk amerre akarunk (nagyjából). A Normandy 1-2 meg amúgy sem volt annyira különleges, talán csak a rejtőzködő funkciója. Arra még kíváncsi lennék, hogy kiléphetnénk-e valaha a galaxisból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), remélem hozza a 4 is a színvonalat