- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
Malachi #7935 üzenetére
Sokan tökéletes happy endinget vártak, vagy legalább szerettek volna egy ilyen lehetőséget is. Többek közt én is. Mivel mind a három lehetőségnél áldozatot kell hozni, így egyik sem tökéletes. Az előző részekben is mindig megvolt a lehetőség, hogy mindenkit megmentsünk - kivéve Kaidan vagy Ashleyt - és a lehető legjobban végződjön minden.
-
mindfreak
őstag
válasz
Malachi #7931 üzenetére
A befejezés színei is ezt a sorrendet sugallják. A piros a renegade, önös érdek vezérli - csak az emberiség élje túl a többi nem számít. A kék amikor Shepard feláldozza magát, hogy megmentse a szintetikusokat, ez paragon. A zöld pedig amolyan bónusz, szerintem a legjobb mind közül, legalábbis az epilógus szerint is. Azonban itt kell a legnagyobb árat fizetnie, ugyanis itt meghal.
Az Ilusive Mannek igaza volt, a célok egyeztek, csak nem mindegy milyen eszközökkel jut el addig. -
mindfreak
őstag
Ahhoz képest hogy egy sci-fi játékról van szó túl sokan kerestek logikus magyarázatot dolgokra. Már a történet alapja is pusztán egy mese, de itt mindenkinek az a legnagyobb problémája, hogy szállt le a Normandy a csatatérre anélkül hogy a Reaper rálőtt volna. Talán ha belefeledkeznétek egy kicsit és elrugaszkodnátok a valóságtól, akkor élvezni is tudnátok a játékot.
Btw szerintem jó lett az EC, csak azt nem értem miért nem lehetett ezt elsőre így megcsinálni. -
mindfreak
őstag
válasz
nanorambo #4017 üzenetére
Várható volt, hogy nem egy DLC-vel akarják lezárni sokéves munkájukat. Ők ezt halál komolyan gondolták. Sajnos így sem lett jobb vége a dolognak. Azt akarták ezzel a befejezéssel elérni, hogy sokáig beszéljünk még a játékról. Na ezt maximálisan sikerült elérniük. Sajnos nehéz/nem lehet megemészteni, mert játékba még ennyire nem éltem bele magam, és nem álltak a szereplők olyan közel a szívemhez, nagyon tudom sajnálni a dolgot.
Bár ez tipikusan egy olyan játék, amiről 100 bőr lehet lenyúzni, nem értem miért kellett mindenáron megölni a főhőst. Mass Effect Shepard nélkül?! -
mindfreak
őstag
Tegnap én is végigvittem a remekművet. A vége valóban nem olyan, mint amire számítottam. A legszomorúbb inkább azért vagyok, mert vége a történetnek és a kalandoknak. Még vagy 3 részt simán végigtoltam volna.
Szerintem a három befejezés közül, a zöld a legjobb és leghősiesebb. Én ezt választottam.Azt viszont jó lett volna tudni, hogy mi történt a többi szereplővel, akik részt vettek a csatában /Jacob,Jack,Wrex és a többiekkel./
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged