- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Bizony (én is így tessékeltem el Ashly-t
), én is épp erre hajtottam, hogy ha a 3. részben Liara végre elűzi az árnyakat, akkor átköltözik a parancsnoki kabinba, de nem rohan ki, mikor Tali is betoppan, hogy "Unatkoztam, így lehúztam egy doboz antibiotikumot, és... Nem akarsz...? Bocs, akartok...?" 
Értelmes lénynek tűnt az a Liara, aki belátja, hogy ő volt beleszédülve az árnyékbrókerbe, és egy ilyen ember, aki bármikor újra meghalhat, nem várhat rá tétlenül határozatlan ideig, hogy észhez térjen. Csak Tali-val kell majd valahogy megdumálni, de remélem valami kék válaszopcióval jól sül el a dolog. (Legalább úgy, hogy egyik sem haragszik, és legalább az egyik tovább ápolható.)
(#727) konas - A legújabb hotfix driverrel állítólag nem kell már átnevezni az exe-t. (Itt crossfire-t emlegetnek, de ez elvileg igaz egy kártyával is).
De én win7 alatt is át tudtam nevezni. Hogy nem engedné?
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én is épp erre hajtottam, hogy ha a 3. részben Liara végre elűzi az árnyakat, akkor átköltözik a parancsnoki kabinba, de nem rohan ki, mikor Tali is betoppan, hogy "Unatkoztam, így lehúztam egy doboz antibiotikumot, és... Nem akarsz...? Bocs, akartok...?"