Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER
Én úgy kezdtem hogy beszéltem egy taggal az ajtóban, aki a megemlitett egy együttest.
Utána táncoltam egy csajjal, onnan mentem a csaposhoz hogy ingyen kör kell mindenkinek, innen meg mentem 2 gyikfejhez, akiket meggyőztem hogy menjenek el és a főnökük helyett fizetek én nekik. Utána jött a csaj. Művészettel kezdtem ott jól ment. Utána zene, ott feldobtam az együttest, meg hogy drog jöhet. Ezek után az utazásrül besézlgettünk és a végső kérdésnél az egyik választ nem választhattam, hanem csak azt hogy Felnőttek és ezután lelépett, pedig ha ez sikerül akkor mentünk is volna szobára. Nem emléxel véletlen hogy te miket mondtál neki? Előtte miket csináltál hogy észrevegyen? Neked se volt választható minden válasz? PL.:drogos kérdésnél youtube-n volt vmi drogfajta is, művészetnél vmi név is
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest